Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

William H. Keith, Jr.: A dicsőség ára

A dicsőség ára

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

ELLENSÉGKÉNT TÉRTEK VISSZA, AMIKOR HŐSÖKNEK KELLETT VOLNA LENNIÜK...

A Marik ház szolgálatában lefolytatott egyéves hadjáratot követően Grayson Carlyle ezredes és a Szürke Halál Légió harcosai felkészülnek a pihenésre. Ám otthoni bázisukon senki nem üdvözli őket. A katonák lerombolt várost, szétszórt családokat találnak - és a jó hírüknek is befellegzett. A hazugságok és hamis bizonyítékok keltette szóbeszédek következtében törvényen kívüliekké válnak; kegyetlen bűntettekkel vádolják őket, holott semmit sem követtek el.

Miközben egy Csillagliga korabeli kincs forog kockán, Carlyle elkeseredett versenyfutásba kezd az idővel, hogy bosszút állhasson ismeretlen ellenségén. Ám még ha győz is, a mech-harcosnak szövetkeznie kell régi ellenségeivel egy pusztító csatában, ahol mindkét fél megtanulja, mi A DICSŐSÉG ÁRA.

A Battletech a világ egyik legnépszerűbb science-fiction univerzuma. Stratégiai, számítógépes és szimulátor játékokat készítettek hozzá, rajongóklubjai vannak, sőt, még Battletech filmsorozatot is forgattak. Több mint 30 izgalmas és fordulatos Battletech regény jelent már meg, ezek közül A dicsőség ára a huszonötödik, amely már magyarul is napvilágot lát.

Megjelenés: 2012.03.14.
Kiadó: Beholder
Szerző: William H. Keith, Jr.
Fordító: Novák Gábor
Borítófestő: Boris Vallejo
Terjedelem: 336 oldal
ISBN szám: 963 8428 22 8
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!