Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ta-mia Sansa: A döntés joga

Ta-mia Sansa: A döntés joga

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

2124-re az Egyesült Országok Szövetségének vezetői elérkezettnek látják az időt, hogy eltöröljék a demokrácia látszatát is, és egy agymosott zsoldosokból álló szervezet segítségével totális diktatúrát teremtsenek. Ebbe a háborúba rángatják bele a különleges képességekkel rendelkező exprogramozót, JJ-t, akinek a feladata megfejteni a pavonisok által hátrahagyott elektronikus nyomokat; valamint a sikerre áhítozó tudóst, Benjamint, akit egy biológiai fegyver létrehozásával bíznak meg. Mindeközben a Földről elmenekült, és lakható bolygót tizenhat éve hiába kereső száműzöttek között zúgolódások törnek ki, és a vezető, Sandra Manul a szervezőlázadók között kénytelen szembenézni a saját fiával is.

A Gender krónikák második kötete két párhuzamosan alakuló társadalomba kalauzol, amelyek fejlődése más-más irányba vezet: az egyik egy patriarchális, tekintélyelvű önkényuralom alapjait fekteti le, ahol nincs választási lehetőség, megszűnik az egyén és a szabad akarat, a másik viszont felvillantja a lehetőséget egy új, fejlettebb kultúra alapjainak megszületésére. 

Megjelenés: 2013.11.26.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Ta-mia Sansa
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 328 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 93 3
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Antoni Rita

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. SZUPER! írta Chiara

    Már nagyon vártam, és nem is csalódtam... Ez a könyv egy igazi csoda, köszönet a kiadónak, hogy felkarolta a szerzőt! Kérem a folytatásokat is, minél gyorsabban! Elvonási tüneteim vannak...


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!