Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Richard A. Knaak: A Fekete Karom

Richard A. Knaak: A Fekete Karom

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A minotaurusz háborúk esélyt adtak neki…

A becsvágyó Golgren hatalomra emelkedett a minotaurusz háborúk idején, de ezzel még nem ért el mindent. A rejtélyes varázstudók, az ogre titánok titkos tanácsa, a Fekete Karom segítségével az egész ogre faj felett átveszi az uralmat, és egyesíti a különböző klánokat, megszüntetve a területeiken uralkodó zűrzavart. Mielőtt azonban nagykánná, a legfőbb méltósággá válna – amire évszázadok óta nem volt példa –, meg kell szabadulnia azoktól, akik hatalomra emelték.

A Fekete Karom alapvető célja az, hogy visszahozza az ogre nép hajdani dicsőségét; amikor még nem tartották őket torz, szánalmas teremtményeknek, mint manapság, és amikor még a világ minden táján beszéltek a szépségükről, erejükről és kivételes tudásukról. A titkos tanács vezetője, Dauroth megálmodta az ogrék jövőjét, és irányítani akarja a sorsukat.

A Fekete Karom számára Golgren nem egyéb, csupán egy hasznos báb. Legalábbis pillanatnyilag…

Megjelenés: 2012.09.27.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Richard A. Knaak
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Aleksi Briclot
Terjedelem: 344 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 51 3
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Régi rajongóknak ajánlott, az új olvasók máshol kezdjék írta Razor

    Újabb DL regény egy ezidáig tipikusan ellenfélként használt faj szemszögéből. Míg a sárkányfattyakkal és a minotauruszokkal hamar megbarátkoztam, az ogréknál ez a folyamat némileg tovább tartott, talán emiatt is lassabban haladtam a regény első felével. Knaak azért továbbra is Knaak, a második felében már jobban megfogott a sztori, sőt némi kíváncsisággal tekintek a folytatás elé.
    DL szempontból a regény információkban és újdonságokban gazdag: megismerhetjük az ogrék társadalmát ill. az ogre titánokat, valamint olyan hanyagolt (mivel nem olvastam még minden regényt, így nem merem azt állítani, hogy soha nem szerepelt) fajokat is felhasznál mint a vízköpők, vagy az élőhalottak.
    A trilóga előzményéül szolgáló trilógia (Minotaurusz háborúk) még nem jelent meg magyarul, ám annak ismerete nem is szükséges az élvezetéhez, a szükséges infókat elcsepegtetik a történet folyamán.
    Dragonlance rajongóknak szerintem érdemes egy próbát tenniük a regénnyel, a többieknek viszont kezdésképp a sorozat más regényeit javasolnám.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!