Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Robert Jordan & Brandon Sanderson: A Fény emlékezete - II. kötet

A Fény emlékezete II. kötet

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

És történt pedig azokban a napokban, ahogy már korábban is megtörtént és majdan meg fog történni, hogy súlyos Sötét borult a földre és elnehezítette az emberek szívét. Pusztulni kezdett minden, ami zöld, és elhalt a remény.

- Charal Drianan te Calamon: A Sárkány-ciklus

Merrilor mezején azért gyűltek egybe a nemzetek fejedelmei, hogy felsorakozzanak Rand al’Thor mögött, vagy éppenséggel azért, hogy megakadályozzák, amit tenni készül. Talán az őrület jele, talán az emberi faj utolsó reménysugara az, hogy Rand le akarja törni a Sötét Úr tömlöcének pecsétjeit. Egwene, az Amyrlin-trón az előbbit tartja valószínűbbnek.

Végveszélybe került az egész emberiség. Valamennyiük sorsa Shayol Ghul­ban dől majd el.

Az Idő Kereke sorozat immár húsz éve több mint negyvenmillió olvasót nyűgözött le. A történetet harminckét nyelvre fordították le. A Fény emlékezetében tanúi lehetünk annak, ahogy ez a megragadó, fantasztikus mestermű eljut a drámai végkifejletéhez.

A neves fantasy szerző, Brandon Sanderson a 2007-ben elhunyt Robert Jordan jegyzeteire és kéziratának részeire támaszkodva onnan folytatta a történetet, ahol Jordan abbahagyta. Munkája során számíthatott Jordan özvegyére, Harriet McDougalre, aki szerkesztőként működött közre férje könyveinek az elkészítésében.

Megjelenés: 2014.04.28.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Robert Jordan & Brandon Sanderson
Fordító: Varga Csaba Béla
Borítófestő: Michael Whelan
Terjedelem: 680 oldal
ISBN szám: 978 963 395 024 1
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Antoni Rita

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta profunduslibrum.blogspot.hu

    „Esküszöm a kegyelemre és a lehullott zászlókra”, hogy a sorozat messze a legjobb részével zárult! Talán elfogult vagyok kicsit ezzel az epikus történettel, de tény, hogy már a bevezető olvasása közben éreztem a lelkemet elöntő pátoszt, sőt, a szemem egy-két jelenet alatt szabályosan bekönnyezett. Ha már olvastátok az előző részeket – ez körülbelül tizennégyezer oldalnyi kötődést jelent –, nem kell magyarázkodnom, miként eshetett meg ilyen csúfság egy tapasztalt fantasy-fogyasztóval. Ha pedig még nem volt szerencsétek egy részhez sem, akkor hiába is magyarázkodnék. Persze azért megteszem.

    Az Idő Kereke sorozat első tizennégy részének végigolvasása után nem féltem, hogy csalódás lesz a lezárás, de A fény emlékezete minden várakozásomat felülmúlta.

    A teljes ismertető itt olvasható: http://profunduslibrum.blogspot.hu/2014/07/robert-jordan-brandon-sanderson-feny.html


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!