Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Space Hulk - A halál angyalai

Space Hulk - A halál angyalai

Készleten

Normál ár: 5990 Ft

Kedvezményes ár: 5391 Ft

Részletek

++ üzenet kezdete; vörös kód ++

Véres Angyalok, 7362-1. hadparancs
Lorenzo őrmester részére

Szállítótorpedón közelítse meg a Kárho­zat Bűne roncshajót, és hatoljon be terminátor szakaszával. Totális orzófer­tőzöttség valószínűsíthető. Feladata az irányítótermek megsemmisítése. Számítson erős ellenállásra.

Küldetés sikerének esélye: 44%
Várható élőerő-veszteségek: 86%

++ üzenet vége ++

A Space Hulk® – A halál angyalai™  kooperatív játék, ahol egy-hat résztvevő irányít egy szakasz Véres Angyal űrgárdistát, akik behatolnak egy űrroncsba, hogy kiiktassák a génorzók jelentette fenyegetést. A játék kooperatív: a játékosok együtt győznek vagy együtt veszítenek!

Megjelenés: 2013.12.13.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 1–6 játékos számára
Korosztály: 13 éves kortól
Játékidő: 30-60 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Egyszerű és nagyszerű írta Gedrick

    Gyorsan megtanulható , s egy-két próba játék után igazán hangulatos tud lenni a Space Hulk. A legtöbb esetben minden a szerencsén múlhat, de egy jó taktika kidolgozása is emelheti a túlélési faktort. Az egyszemélyes játékmód is igazi kihívás tud lenni, főleg, ha valóban beleéljük magunkat a játékba.

  2. A nevében is látható a halál, mely ebben a játékban elkerülhetetlen írta qgtanton

    Érdekes koncepció kártyákkal levezetve végigjátszani egy űrben sodródó, szörnyek által belakott űrhajó felkutatását. A vezérek nagyon jelentős szerepet töltenek be, érdemes életben tartani azokat a karaktereket, melyek egynél több génorzót is el tudnak egy körben pusztítani, különben gyors vereséget szenved el a felfedező Halál Angyalai űrgárdista brigád. Mondjuk a szerencsefaktor is nagyon magas a játékban, simán előfordulhat, hogy nagyobb gond nélkül végigveri a csapat a főszörnyig az ellent, de kevésbé szerencsés dobások esetén a halandóság azonnal súlyosan emelkedik! A győzelem esélye tényleg 50% alatti! A Halál Angyalait persze ez nem tántoríthatja el, hiszen mindent büszkén feláldoznak az Emberiség Uráért.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!