Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Orson Scott Card: A hetedik fiú

Orson Scott Card: A hetedik fiú

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Alvin Miller egy hetedik fiú hetedik fia, aki a néphagyományok szerint a Teremtés erejével rendelkezik. Nem is csoda, ha a Pusztító, az enyészet mindenütt ott lapuló hatalma már születésétől fogva az életére tör. Csak összetartó családja, egy jövőbe látó lány és egy Amerikát járó angol költő segítségével van egyáltalán esélye, hogy megélje a felnőttkort és beteljesíthesse sorsát: igazi Teremtővé váljon Amerika formálódó, fiatal országában.

Orson Scott Card alternatív történelmi regénye a XVIII-XIX. századi, frissen függetlenné vált Amerika mágikus világába vezeti az olvasóját, ahol a ráolvasások, bűbájok és igézések a mindennapi élet részei, ahol George Washingtont felségárulásért kivégezték, amiért nem volt hajlandó Jefferson ellen vezetnie a seregét, az angol restaurációt meghiúsító Cromwell a déli rabszolgatartó kolóniákra száműzte a Stuartok királyságát, ahol még csak gyermekcipőben jár az Egyesült Államok és ahol Benjamin Franklint kora legnagyobb varázslójaként tartják számon.

Card az egyetlen író, aki egymás után kétszer kapta meg a Hugo- és a Nebula-díjat, A hetedik fiúért pedig többek közt a Locus irodalmi díjjal jutalmazták.

Megjelenés: 2014.08.22.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Orson Scott Card
Fordító: Horváth Norbert
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 288 oldal
ISBN szám: 978 963 395 054 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. kérdés írta Laci

    Nagyon jó sorozat. Szeretném megkérdezni, hogy minden kötetét kiadják?


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!