Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Villiam McGregor: A hold sikolya

A hold sikolya

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Miután sikerült megtalálnod Le Fleuer lovag legendás fegyverét, amivel legyőzték Graggorr démonfejedelmet és elpusztították Zhília boszorkányhercegeinek gólem testőrségét, talán sikerrel veheted fel a harcot a fekete lovaggal.

Sok-sok évvel ezelőtt Le Fleuer lovag halála után a gonosz erők gondosan eltüntették a fegyvert a jó hatalmaságai elől. Elpusztítani nem tudták, hiszen ehhez egy Földsárkányra lenne szükség, azonban olyanról még a legöregebb törpék is csak a legendákban hallottak.

Most a Te kezedben éledhet újra a legenda. Miután visszatértél hosszú utadról, hírt kaptál arról, hogy a lovag jelentős sereget gyűjtött és már számos törzset leigázott. Folyamatosan sajátítod el a közeli lovagrendben a különféle harci technikákat és mesterfogásokat. Minden erőddel azon vagy, hogy felkészült legyél a végső összecsapásra.

FANTASZTIKUS JÁTÉKKÖNYV!
LÉGY TE A FŐHŐS!

Jöjj, lépj be a képzeletharcosok sorába, s cselekedj belátásod szerint. Döntsd el te, harcolsz, menekülsz, varázsolsz vagy ravaszkodsz, s milyen eszközökkel oldod meg a feladatot! Csak dobókocka, papír, ceruza és radír szükséges, s máris indulhat a játék!

Ha sikerrel végig akarod játszani ezt a rejtélyekkel teli, kalandos történetet, fortélyosnak kell lenned, megfontolni döntéseidet, s észben tartani, hogy bár a szerencse segíthet a kockadobásoknál, nem biztos, hogy mindig te vagy az erősebb...

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Villiam McGregor
Borítófestő: Zubály Sándor
Terjedelem: 192 oldal
ISBN szám: 963 9346 82 9
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!