Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Phillip Messier: A Kalózvadász

A Kalózvadász

Készleten

Normál ár: 1998 Ft

Kedvezményes ár: 1698 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Az `Ébredő erők` a kezdet krónikája. Főhőse, Siljagen egy idegen bolygó fia, egy zord és mégis csodálatos világé, amelyen a múlt ködös távolában az emberi száműzötteket a természet és a genetika tudománya változtatta új fajjá: a tyronokká. A dimenziókat és fényéveket átívelő űrutazás korában látta meg a Zeifren csillag fényét, és nem ember már a szó hagyományos értelmében. Több annál. Hogy mennyivel, azt a felnőtté Avatás ősi és gyönyörű ünnepén még nem sejtheti, talán csak az őt megfigyelés alatt tartó felsőbbrendű értelem képviselői, a trittek. Vagy maga a rejtélyes és misztikus Elshaan, a Siljagenhez hasonló telepatikus képességekkel bíró lények, a helfek személyiségét időről-időre magába olvasztó szupertudat? A kérdésre feleletet csak az idő adhat. Az idő, amelyben megérett a Katasztrófa, mely egykor elsöpörte az ősök évmilliós civilizációját, és most arra készül, hogy újra alakot öltsön. Háború előszele söpör végig az intelligens fajokkal benépesített galaxis bolygóin, és a Független Csillagállamokon. A béke immár törékeny illúzió csupán az Ismert Világot rettegésben tartó Hinamori Birodalom fenyegető árnyékában. A világűr mélyén, a határvidékeken kalózok lesnek áldozataikra, és az ifjú Siljagen, aki addig csodálattal adózott a Hinamor nagyságának, váratlanul azon kapja magát, hogy harcolnia kell: az életéért, a szabadságáért, és a szerelméért. Egy csapásra minden megváltozik és új célt, új értelmet nyer. A megrázkódtatások valami olyat keltenek életre benne, amelyről addig nem is gyanította, hogy létezik. A lelke mélyén szunnyadó erő előtör, hogy évekkel később kiteljesedve végigsöpörjön a galaxis lakott világain átírva a múlt és a jövő történelmét.

A könyv lapjain egy színes fantáziával megálmodott világ igényesen kidolgozott képe bontakozik ki, amely illő hátteréül szolgál a benne élő és cselekvő szereplők fordulatos kalandjainak. Hogy miképpen, az kiderül ennek az egyedülállóan ötletgazdag, és lebilincselően izgalmas sci-fi regényciklusnak első és második kötetéből.

A regényt ajánljuk mindazoknak, akik kedvelik a kiszámíthatatlant, a tudománnyal elegyedő misztikumot, a harc és szerelem, a csapdák és kihívások világát.

Megjelenés: 2012.03.14.
Kiadó: Beholder
Szerző: Phillip Messier
Borítófestő: Zelenák Anikó
Terjedelem: 328 oldal
ISBN szám: 963 8428 34 1
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!