Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Antológia: A káosz hősei

A káosz hősei

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

Szedett-vedett, különös társaság gyűlt össze azon a végzetes estén a kirovangi Fekete Sas fogadóban. Arachar, az izgága törpe, Telkontar, a félelf erdőjáró, Valdemar, a titokzatos elf harcos, Nicolaus, a druida, Kvanar, Nicolaus testvére, Felius atya , Ottomár papja, Yamael, a félork orgyilkos, Vrun, Yamael féltestvére, Yutakil Obragon, az ifjú varázsló, Szépséges Siliana, a komor lovaghölgy, Norcas, az illuzionista, Marléna, a tolvaj tündelány... Együtt indultak utolsó nagy kalandjukra Yvorl félork harcos- papjával, nem sejtve, hogy a Két Lábon Járó Pestis lesz az útitársuk, aki a végzetükbe vezeti őket. Kik voltak ők? Honnan jöttek? Hová tartottak? Miféle sötét múlt elől menekültek?

 

Susan Salina & John Caldwell: Mergenos álmai

Allen Newman: Csend és hó és halál

Douglas Rowland: Harag

Wayne Forrester: Sötét szemek pillantása

Robert Knight: Bizonyosság

Colin J. Fayard: Alkony

Bán Mór: A holtak hídja

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Antológia
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 432 oldal
ISBN szám: 963 9566 10 1
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. 4 csillag írta Zelenák

    Ez volt az első Káoszos könyv, amit elolvastam. A boltban az eladó eléggé pökhendi volt és azt mondta, ha elolvastam menjek vissza és mutat igazi fantasy-t. Ez egy kissé lelombozó volt, de amikor el kezdtem olvasni az Antológiát, tudtam hogy nem fogom megbánni.
    Szerintem nagyon ötletes kis történeteket dobtak össze a kötetbe, nekem mind nagyon tetszett(főleg a kannibál törpök). Leginkább az fogott meg, hogy az írók nem viszik túlzásba a művésziességet. Mostanában falra tudnék mászni az olyan írásoktól, amelyekben túlságosan költőiek a leírások. A kötetben egy eléggé komor világgal találkoztam, ahol a szereplők nem prűdek.
    Amióta megszereztem ezt a könyvet, azóta vagyok szerelmes a Káosz Világába. Bátran ajánlom azoknak, akik szeretnének elrugaszkodni a túlzottan költői regényektől és valami viccesre, vagy komorra vágynak. A Káosz Hősei óta már számos Káoszos regény és antológia tulajdonosa lettem :)


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!