Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Kirkman & Bonansinga: The Walking Dead - A Kormányzó bukása I.

A Kormányzó bukása I. kötet

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A WALKING DEAD eredeti regénysorozata, amely Robert Kirk­man ikonikus univerzumában játszódik, A Kormányzó bukásával folytatódik. Az Eisner-díjas képregény szerzője, és az AMC nagysikerű televíziós sorozatának kizárólagos producere, Kirkman, valamint társzerzője, a Stoker-díj döntőjébe jutott és nemzetközileg elismert író, Jay Bonansinga a harmadik, lélegzetelállító regényhez érkezik ebben a gazdagon szőtt, letehetetlen történetben, amelynek a nyitó darabja a Walking Dead: A Kormányzó színre lép.

A Kormányzó színre lépben Philip Blake, a főgonosz a szerény kezdeteket maga mögött hagyva egyenesen a zombi világvége szívéig hatol, és egy Woodbury nevezetű kisváros önjelölt vezetőjévé lép elő. A folytatás, A Woodburybe vezető út azt mutatja be, hogy miként kerül Lilly Caul, egy ártatlan utazó a Kormányzó torz, erőszakos diktatúrájának rémisztő vonzásába Woodbury egyre szűkülő határain belül.

És most, A Kormányzó bukásában Philip Blake szerteágazó története az akciók és a rémségek briliáns kavalkádjává válik. A képregényből megismert ikonok, köztük Rick, Glenn és Michonne, végre feltűnnek ezen a lidércnyomásos színpadon, és a Walking Dead sorozat rajongói egészen új fényben fogják látni őket. 

Megjelenés: 2014.03.05.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Kirkman & Bonansinga
Fordító: Szántai Zsolt
Borítófestő: Tikos Péter
Terjedelem: 296 oldal
ISBN szám: 978 963 395 013 5
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. lesz-ami-lesz írta gazdik

    Az 1-2. kötetet is olvastam, lehet hogy velem van a probléma. Szerintem olyan közepes voltak. Mondjuk én inkább fantasy rajongó vagyok. Igaz a sorozat és a képregény tetszett. Nem sok horrort olvastam így nem nagyon tudom megítélni milyenek kell lennie. Azért várom, és meg is fogom venni, mint a többi részt is. Boldog új évet kívánok mindenkinek. Sikerekben - és eladásokban - gazdag évet kívánok a Delta Vision csapatának.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!