Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Kirkman & Bonansinga: The Walking Dead - A Kormányzó színre lép

The Walking Dead - A Kormányzó színre lép

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Egy gimnáziumi futballpályán fejetlen emberi felsőtestek hevernek szétszóródva. Egy ravatalozót sietve beszögeltek kívülről – bentről hallható a nemrégiben feltámadott, szabadulni akarók élőholtak karmolászásának rémisztő, távoli zaja. Philip buzgón keres valami elköthető járművet, de a legtöbb autó kiégett vázként az árokban ül, vagy két-három defektes gumival áll az út szélén.

Az autópályán – amely a baljukon nagyjából száz méterre láthatóvá válik egy hegygerinc mentén – csak úgy hemzsegnek a halottak. Időről időre egy-egy személy tántorgó, szakadt maradványa megtöri a felkelő nap halvány sugarait, mire a csapat vezére mindenkit felszólít, hogy rohadt gyorsan bukjon le, és maradjon kussban. Sikerül azonban elég nagy utat megtenniük még annak ellenére is, hogy folyton fák és roncsok mögé kell rejtőzniük a közelben tévelygő lények elől.Más túlélővel nem találkoznak.

A Walking Dead (Élőhalottak) univerzumában nemigen akad sötétebb, vészjóslóbb alak a Kormányzónál, aki torz igazságérzete által vezérelve, despotaként uralja Woodbury falakkal körülkerített városát, a készleteikért habozás nélkül mészároltat le másokat, a foglyait arra kényszeríti, hogy zombikkal küzdjenek meg az arénában, és saját kezűleg csapja le az ellene szegülők végtagjait.

Bizonyosan az ő története a Walking Dead képregény- és tévésorozat legellentmondásosabb, legtöbb vitát kiváltó része. Könyvünkben az érdeklődők választ kaphatnak arra, hogyan vált a Kormányzó ilyen emberré, és mi az, ami ilyen szélsőséges tettekre sarkallja.

Megjelenés: 2013.02.11.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Kirkman & Bonansinga
Fordító: Tarján Eszter
Borítófestő: Tikos Péter & Vass Richárd
Terjedelem: 352 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 13 1
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta talesfromtheblog.blog.hu

    Őszintén szólva kíváncsian, de óvatos reménykedéssel kezdtem neki a könyvnek, hiszen az egy dolog, hogy a TWD-univerzum atyja Kirkman is részt vett az írásban, gondoltam mégis csak ésszel él az ember. Ennek ellenére az utóbbi idők egyik legjobb olvasói élményével gazdagodtam. Ha egy szóval akarom körülírni, akkor azt így tehetném meg: kötelező! A sorozat és a képregény rajongóinak mindenképpen.

    Teljes ismertető:
    http://talesfromtheblog.blog.hu/2013/04/21/the_walking_dead_a_kormanyzo_szinre_lep


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!