Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Antológia: A Kos és a Kobra éve

A Kos és a Kobra éve

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A fajháborúkban megtizedelt amundok holdistene, a Pyarron szerinti 3690. esztendő Sötét Együttállása idején megébredt Amhe-Ramun harmadik éve vívja irtóháborúját a hetedkor népei ellen. Az ibarai dzsad kultúra bástyái ledőltek, a Manifesztáció csapatai északnyugaton Ordant, délen a kermarán partvidéket, délkeleten Gorvikot fenyegetik. Mióta hatalmas szövetségesét, Shadont megrendítette a királyválság, Pyarron magányosan dacol az Ősi Nép dühével – 3693 vészterhes vigíliáján elkerülhetetlennek látszik, hogy utolsó észak-galliomarai hídfőállását, Equasseltis elveszítse.

A színfalak mögötti csatározásokban – melyeket Jan van den Boomen lebilincselően izgalmas kiseregénye tár elénk – a Dúlás utáni Államszövetség és Krán is új arcait mutatja meg. A két hatalom nem várt fordulatokban bővelkedő közeledése pedig csak az első ok a háromból, amiért az ynevi krónikák a Kos és a Kobra éveként emlegetik az Égi Fény 3693. esztendejét...

Tartalomjegyzék

Jan van den Boomen: Doldzsah kegyében

Mira Sandoval: Az azúr hold jegyese

Király Árpád: Vékony vörös vonal

Megjelenés: 2012.06.08.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Antológia
Borítófestő: Miguel Coimbra
Terjedelem: 376 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 40 7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Sűrített évkönyv írta Tander

    Szerintem ez az antológia (is) kiválóan fogja meg a manifesztációs háború különböző vetületeit: a történetek izgalmasak, vannak szerethető és hiteles karakterek, a nyelvezet és stílus megfelelő.
    Talán egy picit aránytalan: a kisregénynek kicsit hosszú az előkészítése - igaz, a végén nagyot durran! És kár, hogy "csak" egy évet fog át... Mikorra érünk a háború végére?


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!