Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Margaret Weis, Tracy Hickman: A lenyugvó hold sárkányai

A lenyugvó hold sárkányai

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Háború tombol Ansalonon, melynek pusztító lángjai sorra emésztik el az emberek és az elfek városait. A holt lelkek serege kíméletlenül tör előre, a varázserejű harcos, Mina vezetésével, aki a hatalmas Egy Istent szolgálja.

A hősök, akiknek számára már nem sok remény maradt, új szövetségesek után kutatnak, és ott lelnek segítségre, ahol a legkevésbé számítanának rá: Malys, a nagyhatalmú vörös sárkány, akinek területeit Mina serege immár nyíltan fenyegeti, az ő oldalukra áll. A hősök másik reménye pedig az a valaki, aki mindig is közéjük tartozott, és akinek birtokában lehet a múlt nagy titka, amely egyben kulcs a győzelemhez is: egy surranó, aki Tasslehoffnak nevezi magát.

Megjelenés: 2008.04.01.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Margaret Weis, Tracy Hickman
Fordító: Seemann Gábor
Borítófestő: Matt Stawicki
Terjedelem: 608 oldal
ISBN szám: 978 963 9679 85 6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Kiváló darab írta Darth Revan

  Margaret Weis és Tracy Hickman: A lenyugvó hold sárkányai
  A Lelkek Háborúja trilógia záró darabja lett a legepikusabb. Méltó zárás és egyben új kezdet egy új kornak. Az események felgyorsultak és nyílegyenesen tartanak a eposzi végkifejlet felé.

  [spoiler]
  Gerard mindvégig hűséges, jól alakítja beépült katonát. Odila áttérése, majd visszatérése elég jól kidolgozott. Valahogy azt reméltem, hogy Gerard és Odila közelebb kerülnek egymáshoz. Tason most sokkal több múlt, gyakorlatilag a végére Takhisis mindent miatta vesztett el. A Malys elleni összecsapás könyv egyik legjobb csúcspontja. Karmos, Tükör és Skie révén végre kiderül, hogy mi történt pontosan. Az elfek sorsa elég tragikus és drámai. Hazájuk visszafoglalásának történetét később szívesen elolvasnám. Az arany és ezüst sárkányok Sanction elleni támadás és a Duerghast templomában történtek az események újabb fantasztikus csúcspontja. Raistlin visszatérésének és szerepének (még ha csekély is volt) nagyon örültem. Ebbe a könyvbe jó sok mindent sikerült belevinni.
  [/spoiler]
  Összességében véve csúcs volt a harmadik rész. Kaland, izgalom és dráma egyaránt jelen volt, kiemelkedővé tette a könyvet. Ötös. Az egész trilógia megy a kedvenceim közé.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!