Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

William MacGregor: A mágus küldetése

A mágus küldetése

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Hosszú éveken keresztül tanultad a mágikus tudományokat, mígnem elnyerted a jogot arra, hogy megszerezd varázslóbotodat, és adeptusból Mester legyél. A botot azonban nem adják ingyen: mielőtt átnyújtanák neked, teljesítened kell egy feladatot, mellyel bizonyítod az elszántságod és a tudásod.

Egy csomagot eljuttatni egyik városból a másikba - egyszerű feladat. Ám alig hagyod magad mögött a falakat, amikor rablók ütnek rajtad, s elrabolják az értékes küldeményt. Teljesen kétségbeesel: a küldetésed legelején kudarcot vallottál. Vagy mégsem? Ahhoz, hogy Mester válhasson belőled, vissza kell szerezned a küldeményt.

FANTASZTIKUS JÁTÉKKÖNYV!
LÉGY TE A FŐHŐS!

Jöjj, lépj be a képzeletharcosok sorába, s cselekedj belátásod szerint. Döntsd el te, harcolsz, menekülsz, varázsolsz vagy ravaszkodsz, s milyen eszközökkel szerzed meg a küldeményt! Csak dobókocka, papír, ceruza és radír szükséges, s máris indulhat a játék!

Ha sikerrel végig akarod játszani ezt a rejtélyekkel teli, kalandos történetet, fortélyosnak kell lenned, megfontolni döntéseidet, s észben tartani, hogy bár a szerencse segíthet a kockadobásoknál, nem biztos, hogy mindig te vagy az erősebb...

 

Megjelenés: 2010.11.26.
Kiadó: Cherubion
Szerző: William MacGregor
Borítófestő: Zubály Sándor
Terjedelem: 192 oldal
ISBN szám: 963 9110 13 2
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!