Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ta-mia Sansa: A menekülés éve

Ta-mia Sansa: A menekülés éve

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A XXII. században az emberiség több álma is valóra válik: létrejön az Egyesült Országok Szövetsége, amely a világ összes államát egységbe tömöríti, és megtörténik a kapcsolatfelvétel egy értelmes idegen fajjal is. Úgy tűnik, az emberiség beléphet az aranykorba, de ez csak a látszat. A Szövetséget üzleti érdekek kusza hálója szövi át, és a vezetők legtöbbjének egyetlen célja van: mindenkit engedelmes bábbá formálni.

Ebben a világban éli a gazdag, unatkozó feleségek felszínes mindennapjait Sandra Manul, akiről csak kevesen tudják, hogy valójában a múltja elől keresett menedéket a magas rangú Ítélő, James mellett. Miközben az árnyak, amelyek elől elfutott, utolérik, olyan döntéseket kell meghoznia, amelyek nem csak a saját, hanem az egész emberiség sorsát megváltoztatják.

A Gender krónikák első kötete, A menekülés éve bevezető egy olyan világba, ahol a hagyományos nemi szerepek és az egyensúlyi társadalom ütközik össze egymással – mindez pedig egy olyan jövőben történik, amely akár könnyen valósággá is válhat.

Megjelenés: 2013.05.22.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Ta-mia Sansa
Borítófestő: Kovács Péter
Terjedelem: 376 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 52 0
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Kezdődik... írta Chiara

    I <3 Tom! :)

    Nem volt ismeretlen számomra a történet, a kézirathoz volt szerencsém megjelenés előtt. A könyv egyszerűen csodaszép! Dicséret illeti Kovács Pétert gyönyörű rajzáért, a kiadót, mert bizalmat szavaztak a sorozatnak, s nem utolsósorban a szerzőt:

    Valódi csemegét biztosít az olvasóinak, szembefordulva; nem meghajolva a mai "trendi" vérfarkas-vámpír-zombi-ember-örökszerelem kategória előtt. (Azzal sincs baj természetesen, csak Dunát lehet rekeszteni velük...) Sci-fibe burkolt maffiaregény: A menekülés éve


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!