Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Murray J. D. Leeder: A mennydörgés gyermeke

A mennydörgés gyermeke

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt vele.
Megáldotta az istene.
Pokollá változott az élete.
Vell a Mennydörgőbestia törzs egyszerű harcosának született, aki a csaták idején mindig hátramaradt, hogy védje a törzs táborhelyét.
Egy napon azonban felébredt a benne szunnyadó szörnyeteg, és elszabadult. A behemót eljövetelét égi támadás, majd egy idegen látogatása, és a totemszellemük titokzatos parancsa követte: Találjátok meg az élőket!
Ezúttal senki sem akarta, hogy Vell hátramaradjon a táborban.

Megjelenés: 2006.11.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Murray J. D. Leeder
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Raymond Sawnland
Terjedelem: 376 oldal
ISBN szám: 963 9679 18 6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Kifejezetten élveztem, ez volt talán az egyik legváltozatosabb Forgotten Realms regény, amit olvastam. Ötös. írta Darth Revan

    Murray J. D. Leeder: A mennydörgés gyermeke
    A Harcosok sorozat harmadik kötete megint csak egy 1 részes, önállóan olvasható történetet tár az olvasó elé. A középpontban egy Vell nevű barbár harcos áll a Mennydörgőbestia törzsből. Vellt egy különös szertartás után megszállja egy erő, amelynek segítségével harc közben egy dinoszaurusz-szerű bestiává alakul át. A Mennydörgőbestiák totemállata egy küldetést bíz a törzsre: meg kell találniuk a még élő mennydörgőbestiákat. A törzshöz csatlakozik hamarosan Kellin, a tudós-varázslónő, Gyertyavárból, aki visszahozta a törzsnek a bestia egyik csontját. Sungart, a törzsfőnököt kétségek gyötrik, amiért annak idején elhajította a törzs egyik szent fegyverét, egy csatabárdot, csak azért, mert megtudta, hogy a bárd mágikus. A fegyver Geildarrhoz, a Zhentarim egyik nagyhatalmú tudós-varázslójához kerül, aki hamar kideríti, hogy egy netheri varázstárgyról van szó. Hamarosan a törzs nyomába küldi Ardeth-t, ifjú tanítványát valamint egy csapatot, mert abban hisz, hogy elvezethetik őt Runlatha Szívéhez, egy másik mágikus ereklyéhez, melyet annak idején a csatabárdhoz kötöttek. Egy szövevényes történet bontakozik ki sok szereplővel és változatos helyszínekkel. Vellt kétségek gyötrik ereje miatt, úgy véli ez inkább átok, mint áldás. Keirkrad, a sámán lassan egy sötét úton indul el. Sungar is megjárja a poklot. Kellin vezekelni akar apja bűnei miatt. Geildarrt, Ardeth-t és Gant saját önző, mohó érdekeik vezetik. A törzs útja során eljut a Nemeserdőbe, azon belül is a rejtett Menedékbe, hogy szembenézzenek múltjukkal és sorsukkal. A regényt sok szereplőt és eseményt vonultat fel rövid idő alatt. Varázslatos, nagyon szép helyszíneken utazhatunk a hősökkel együtt, hihetetlen teremtményeket láthatunk, különböző fajta tündérek, treantok és számtalan egyéb lény. Leeder sokszor kitér a történelmi összefüggésekre és eseményekre. A sztori egy idő után egy non-stop akció kaland lesz. Kifejezetten élveztem, ez volt talán az egyik legváltozatosabb Forgotten Realms regény, amit olvastam. Ötös.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!