Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Brandon Hackett: A negyedik gyarmat

A negyedik gyarmat

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

A transzferkapukat el kell pusztítani! Bármi áron!

A meuhrik, a gőgös és büszke Gyarmatosítók négy világot uralnak. A gyarmatok népét megvetik, bolygóikat kizsákmányolják, erőforrásaikat kiszipolyozzák, s ha az elnyomottak lázadni mernek, az űrben felállított gigászi transzferkapukon kereszül pillanatokon belül hadihajókat és seregeket küldhetnek át az anyabolygójukról, a Hosellről. Negyven éve annak, hogy a legutolsó felkelést leverték és véresen megtorolták, s azóta senki sem mert ellenük szegülni.

Ám most megjelent egy szervezet a negyedik gyarmaton, a Wanctenán, amely `Felszabadítók`-nak nevezi magát, és tagjai nem riadnak vissza semmitől. Őrült tervet forgatnak a fejükben: ha sikerülne egyszerre megsemmisíteni mind a négy transzferkaput, amely összeköttetésben áll a meuhrik anyagolybójával, az itteni seregeket elvághatnák az utánpótlástól és akkor legyőzhetnék. Ám egy ilyen őrült akció csak akkor járhat sikerrel, ha a négy különböző gyarmati faj tagjai összefognak és együttműködnek...

Vagy talán még akkor sem? A wancten naprendszerbe érkező földi megfigyelők a halhatatlan Marcus Barbess vezetésével hamarosan nehéz döntés elé néznek: vajon beavatkozhatnak-e a kitörő háborúba, hogy segítsenek az emberi fajhoz meglepően hasonlító wancteneknek és a többi elnyomott fajnak a szabadság kivívásában?

 

Megjelenés: 2010.11.30.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Brandon Hackett
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 400 oldal
ISBN szám: 963 9346 64 0
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Kíváló világépítés, eseménydús történet írta Razor

    Hackett tovább folytatja Marcus Barbess történetét, ám halhatatlan főhőse ezúttal a háttérbe szorul és csupán néhány fejezetben teszi tiszteletét, miközben távolról figyelik a Felszabadítók küzdelmét a meuhrikkal szemben.
    Az író ebben a regényében az eddig történeteihez képest meglehetősen sok szereplőt mozgat, akik ráadásul hat különböző fajból kerülnek ki. Bevallom, az elején kicsit elveszve éreztem magam, de hamar megtanultam, hogy ki kicsoda, ebben sokat segített, hogy valamennyire a nevek is jellemzőek az egyes fajokra, akik ráadásul kellően eltérőek lettek, nem a szokványos harmincnyolcadik humanoidklónok (bár három fejű, hat lábó idegenekre ne számítson senki).
    A regény kellően pörgősre van megírva, az akciójelenetek a helyükön vannak, egyedül az erotikus jelenetek számát éreztem néha soknak, bár összességében ez sem volt zavaró, a legtöbbre ráfogható, hogy a sztori szempontjából fontosak voltak.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!