Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Brandon Hackett: A poszthumán döntés

A poszthumán döntés

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A XXIII. század: az emberiség diadalútja a csillagok közé, kolóniák négy rendszer lakható bolygóin.
A technikai fejlődés töretlen; beépíthető implantok, planetáris net, kvantumchipekkel bővített, sőt mesterséges tudatokkal ötvözött intellektusok – némelyek már többek őseiknél, poszthumánok.
A XXIII. század: az emberi kolóniák és az anyabolygó közti kulturális szakadékok mélyülnek. Az ötnapos földi háború hosszas civilizációs agóniába torkollik. A megalopoliszokban élők maradéka menekül; a kolóniák felé tartó űrhajók tucatjain milliók várják krioálomban egy új, jobb élet lehetőségét.
A Tau-rendszer bolygóján élő Eliott és Nicole a bevándorlókat szállító hajók érkezésével olyan események közepébe csöppen, melyek az emberi faj jövőjét örökre megváltoztathatják. Úgy tűnik, az események mintázata mögül idegen intellektus néz vissza az őt fürkészőkre. Ám akár saját változó lényegével, akár valami más, soha nem tapasztalttal szembesül, az emberiség először találkozik egy másik értelemmel.

Megjelenés: 2007.07.19.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Brandon Hackett
Borítófestő: Csigás Gábor
Terjedelem: 408 oldal
ISBN szám: 978 963 9679 36 8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Hackett első nem űropera regénye sem okoz csalódást írta Razor

    Kíváncsi voltam, hogy Hackett az űropera sajnálatos elhagyása után miként muzsikál a „komolyabb” műfajban, és szerencsére nem csalódtam.
    A történetről legyen elég annyi, amit a fülszöveg ír, szerintem kellően lendületes és fordulatos, olvasás közben többször is felmerült bennem a kérdés, vajon kinek van igaza? A karakterek betöltik a szerepüket, akit szeretni kell, az szerethető, akit utálni, az utálható, bár némi árnyalás itt-ott fel-felbukkan. A bolygók és a technológiák ismertetése kellően részletes, ugyanakkor érdekes is, nem száraz technoblabla, igaz, ezzel Hackett korábbi regényeiben sem volt gond.
    Az egyetlen apró problémám, amit már mások is felhozták. a történet véget ér a könyv vége előtt. Én alapjában véve szeretem a tisztességes epilógusokat, kivel mi lett, de itt ezt egy kicsit már soknak éreztem. Ám még itt is felbukkantak elgondolkodtató kérdések, amiken még most is agyalok. Ez pedig a jó könyv ismertetőjele, amit csak ajánlani tudok.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!