Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Raymond E. Feist: A rettegés légiója

A rettegés légiója

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A régóta várt, új sorozat a fantasy nagymesterétől

A tündék elveszett rokonai, a taredhelek, vagyis a `csillagok népe` a világegyetem túlsó végéről érkeznek Midkemiára. Jelenlegi bolygójukon mindent elemésztő démonhorda szorongatja őket, és egykori hatalmas birodalmukból csak maroknyi túlélő maradt. Taredhel legendák mesélnek az ősi világról, ahonnan minden tünde származik. Ezt a helyet egyszerűen Otthonnak hívták, s holléte az idő homályába veszett. Most azonban úgy vélik, Otthon Midkemiával azonos, ezért eljönnek, hogy visszaköveteljék.

A kegyetlen és gőgös taredhelek nem hagyják, hogy bármi terveik útjába álljon. Pug és a Tanács azonban hamar ráébred, hogy nem feltétlenül a tündék jelentik a legnagyob fenyegetést, hanem az őket üldöző démonhorda. S közben Pug feje felett ott lebeg a prófécia: végig kell néznie, hogy mindenki, akit szeret, előtte hal meg...

A Démonháború legendájának első részében új szereplőkkel ismerkedhetünk meg Midkemia világából, de természetesen felbukkannak a régi ismerősök is, Pug, Miranda, Caleb és Magnus, vagy akár James Dasher Jamison. Az izgalmas történetben a Midkemiát ismét veszélyezteti egy démoninvázió lehetősége, és a tündék szétszóródott népének újabb ága tűnik elő a világok sokaságából.

Megjelenés: 2012.03.19.
Kiadó: Beholder
Szerző: Raymond E. Feist
Fordító: Ruzsinszki Zsolt
Terjedelem: 336 oldal
ISBN szám: 9789638428707
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!