Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

R. A. Salvatore: A Vándorok

R.A. Salvatore: A Vándorok

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

Ugyan mit ér az arany, ha nincs oly barátod, ki felemel, ha elesel?

Emléked meddig él még szívünkben, miután távoztál körünkből?

A végén ugyanis csak ez számít. A végén, amikor kihuny az élet szikrája, csak az emlékek maradnak. A végső számadás pillanatában a gazdagságot nem kincsekben mérik, hanem barátokban, kiknek megérintetted a szívét, és könnycseppekben, melyeket a gyászolók érted hullajtanak, és kedves történetekben, miket a barátaid még hosszan mesélnek rólad.

- Drizzt Do’Urden

Megjelenés: 2013.12.04.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: R. A. Salvatore
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Todd Lockwood
Terjedelem: 584 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 91 9
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Új remény írta Avinas

  Az elejétől kezdve követem Drizzték kalandjait de sajnos az utolsó Neverwinter szériánál már nagyon nehezen tudtam csak haladni vele, mert annyira nem tetszett és megfogadtam, hogy "Az utolsó lépés" lesz az utolsó lépésem ebben a világban. Aztán szerencsére elolvastam ezt... Valami hihetetlen jó lett a könyv! Egy pillanat alatt elpárolgott minden haragom amit az elmúlt pár könyv miatt éreztem és nagyon várom már a folytatást! Ajánlom minden Drizzt rajongónak, mert megéri!

 2. Egy felejthetetlen élmény. írta Darth Revan

  Amikor a könyv első harmadával megvoltam még nem értettem, hogy Amerikában miért tartják ezt jelenleg az egyik legjobb Salvatore regénynek. Túl voltam a kétharamadán már jobban értettem, és a végén már nagyon egyet értettem az amerikai olvasókkal.

  Spoiler veszély

  A könyv teljes mértében az újjászületett Vándorokra koncentrál, illetve arra, hogy ők milyen utat járnak be. Most sokkal nagyobb hangsúly volt az egyéni drámán és sorsokon. A háttérben már látszódik, hogy elindult az a bizonyos nagy változás, mely megváltoztatja az egész Elfeledett Birodalmakat. De a változások igazi kifejtése a további szerzőkre vár. Az istenek, illetve istennők sokkal inkább beavatkoznak az eseményekbe, mint eddig bármikor a korábbi Drizzt könyvek során. És nagyon sok minden van, amit hőseinknek még rendeb kell rakni.

  Spoiler vége


  A kötet nagyon gördülékeny olvasmány, a cselekmények váltogatása fejezetenként nagyon változatossá és élvezetessé teszi a történetmesélést. A vége pedig nagyon megható és szép volt. Nagyon várom már a következő sorozatot, a Companions Codex-et.
  5/5

 3. Várni írta Rony

  R. A. Salavtore sötételf könyvei gyerekkorom óta elksíérnek és óhatatlanul várom minidg a folytatást. Igaz vannak periódusok amikor lehanyatlik a történet, de aztán mindig olyan mély tartalmakkal kelti fel az érdeklődést, az emberek vérbeli érzelem világára, az író gondolatvilágára vonatkoztatva, hogy nem lehet abbahagyni az olvasását. Drizzt örökké a szívemben fog élni, míg utoljára ki nem nyitom a szemem .... hallani fogom a Jeges Szelek Völgyének zúgását míg itt vagyok.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!