Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ricardo Crosa: A végítélet gyermeke

A végítélet gyermeke

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Los Angeles háború kínozta városában a Sors szeszélye különös figurákat sodor egymás mellé. Egy tudathasadásos, rémült kislányt és egy gyermekét vesztett, embertársaitól elidegenedett nőt, a Beverly Hills-i Csillag Bázis gerilláját. A társadalom két számkivetettje hamar egymásra talál, de boldogságuk nem lehet hosszú életű és a Gépisten serege hamarosan szétdúlja azt a csipetnyi békét is, ami osztályrészük lehetett volna. 
De vajon miért űzik a kislányt oly engesztelhetetlen megszállottsággal kiborgok légiói? És vajon ki az a titokzatos barát, aki minden éjszaka felbukkan, hogy a pirkadattal együtt nyoma vesszen és aki bámulatos módon uralni képes a lelketlen gépeket? Ki az a félelmetes Keresztember, akitől a kislány jobban retteg mindenki másnál? Vajon milyen titkokat rejt még a gyermek múltja?
Végül, amikor embertársaik is ellenük fordulnak, a párosnak új dilemmával kell szembesülnie. Kik az igazi ellenségek? Az emberek, vagy a kiborgok? A Keresztember otthonában ott a válasz, csak meg kell szerezni...

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Ricardo Crosa
Borítófestő: Székelyhidi Zsolt
Terjedelem: 224 oldal
ISBN szám: 963 9346 44 6
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!