Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Robin Hobb: A végzet hajója - I. kötet

Robin Hobb: A végzet hajója I. kötet

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

Tintaglia sárkány kiszabadult mágusfa koporsójából. Magasan szárnyal a Záporfolyam fölött, miközben odalent biztos halál, fulladás vár Reynre és Seldenre. Málta és a szatrapa egy gyorsan széthulló, parányi csónakban próbál meg szembeszállni a savas vizű folyó könyörtelen hullámaival.

Althea és Brashen végre újra együtt kelt útra. A Paragon élőhajó fedélzetén vakmerően bevitorláznak a kalózok vizeire, hogy megmentsék a Vestrit család élőhajóját. Viviánát a kalózok királya, Kennit rabolta el. Paragon szedett-vetett legénysége azonban lázadásra készül, és zendülő gondolatok bukkannak fel az őrült hajó elméjében is. Közben pedig Viviána körül valósággal hemzsegnek a tenger vizében a félelmetes kígyók. Tántoríthatatlanul követik a végzetes irányba vitorlázó élőhajót.

„Még az Orgyilkos sorozat könyveinél is izgalmasabb. Nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges” - George R. R. Martin, a Trónok harca szerzője.

„Hobb lenyűgöző mesemondó” - Guardian

Megjelenés: 2014.02.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Robin Hobb
Fordító: Varga Csaba Béla
Borítófestő: John Howe
Terjedelem: 640 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 95 7
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Erdélyi István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta ekultura.hu

    Nehéz szavakkal leírni mindazt az élményt, amit Robin Hobbnak köszönhetek az Élőhajók-trilógia folyamán. Már eddig is kedvenc szerzőim között tartottam számon, de a három regény (vagyis hat kötet a magyar kiadásban) alatt bebizonyította, hogy képes minden várakozásomat felülmúlni. Egy ízig-vérig élő, lélegző, eleven világot teremtett, amelyben mindenkinek megvan a helye – még nekem is, a kíváncsi olvasónak, aki szeretne egy ilyen csoda részese lenni. Ezért aztán tényleg csak bátorítani tudok mindenkit, hogy próbálkozzon meg ezzel a varázslattal, merüljön el Hobb univerzumában, fedezze fel magának mindazt az élményt, amit a fantasy tartogathat számára: garantálom, hogy nem fogja megbánni.

    A teljes ismertető itt olvasható:
    http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2014-04-06/robin-hobb-a-vegzet-hajoja-i-ii


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!