Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Colin J. Fayard: A végzet útja

A végzet útja

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A sors. Lyndara, a békesség istennője minden harmadik évszázadban kijelöl egy halandót, hogy képviselje a mérleg nyelvét a Békesség és Háborúság között. Tetteivel döntsön, mentse meg a világot, vagy pusztítsa el egy darabját. Ő a bajnok. A Kard Bajnoka.

A fiú. Rawls, a varázserejétől megfosztott druida Lyndara legutóbbi választottja. Nem rá szabták ezt a feladatot, mégis megpróbálja megállni a helyét. Ebbe a felelőségbe azonban csak azért nem roppan bele, mert fogalma sincs a tétről... azt sem tudja, mit kellene tennie.

A Kard. Csak nem száz Bajnok forgatta már, pengéjén népek sorsa vásott semmivé, hegye új medret váj az Időfolyamnak. Hatalma adott, isteneket is pusztíthatna... Ralws kezében azonban nem több, mint egy darab vas.

A végzet útja azonban lehetőséget ad rá, hogy Ralws Bajnokká váljon, hogy a Kard betölthesse sorsát. Az út, amely sehel sincs Worlukon, s mégis ott van mindenütt... ez az út, melyen a halandó lelkek járnak születéstől halálig, s aki elég bátor ahhoz, hogy ne topogjon helyben, el is jut valahová. Hogy hová, az nem az Úton múlik, hanem azokon, akik rajta haladnak.

 

Megjelenés: 2010.11.26.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Colin J. Fayard
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 224 oldal
ISBN szám: 963 9566 13 6
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!