Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Richard A. Knaak: A Vértenger kalózai

A Vértenger kalózai

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Az emlékezet óta legforróbb nyár során a minotauruszok Takhisis lovagjai ellen küzdenek, kiknek karmai közé istenük, Sargonnas taszította őket. Viszályuk közepette Chaos seregei Ansalon szívéig hatolnak.
Aryx, a nemesi múltú minotaurusz feladata, hogy egyesítse népét és ellenségüket, a lovagokat Chaos szörnyű hada ellen. Ha sikerül, a két fél olyan szövetséget alkot, ami mindörökre megváltoztatja Krynn világát. Ha elbukik, mindannyian elpusztulnak.

Megjelenés: 2002.03.13.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Richard A. Knaak
Fordító: Horváth Norbert
Borítófestő: David Martin
Terjedelem: 288 oldal
ISBN szám: 963 0059 22 3
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Tetszett írta Grace

  Már régen olvastam, de úgy emlékszem, tetszett. Az elején kicsit vontatott, lassan indul be, de aztán izgalmas és klassz sztori lesz belőle.

 2. Összességében egy élvezetes kalandkönyv volt, de valahogy egy kicsit elmarad a korábbi Knaak regények színvonalától. Ettől függetlenül azért még tetszett. írta Darth Revan

  A Káoszháború 5. része, de teljesen függetlenül olvasható. A regény végig a minotauroszokra koncentrál Káosz háború eseményei alatt.

  Spoiler
  A főhős Aryx, Kaz leszármazottja, neki kell megteremtenie az egységet a minotauruszok és a régi ellenség Takhisis lovagjai között. A könyv első fele nem volt annyira érdekes, több fejezetet üresjáratnak éreztem, de szerencsére a közepe környékén már beindultak a dolgok. A pozitívum a magorik elleni összecsapások, az egység megvalósulása és minotauruszok történetének egy új kezdete. Kifejezetten tetszett Aryx becsületes jellemvonása, a sok veszteség ellenére is a népének akar jót.

  Spoiler vége.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!