Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Annie Warden: Aranyfüst

Aranyfüst

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Belizár, a Haóma vérvonal nagyreményű vadásza egyre elkeseredettebb. Megörökölte a Mantes cégbirodalmat, a világ egyik leghatalmasabb, legbefolyásosabb embere lett, milliók életét befolyásolja döntéseivel, azonban ő csupán báb. Valójában Mantes ivadék fattyai irányítják a cégóriást, nyíltan a szemébe nevetnek, szervezkednek a háta mögött. Ráadásul Ahrimán, a Hamóma vezetője nem nézi jó szemmel a történteket, és le akar számolni egyre erősödő, egyre hatalmasabb vetélytársaival. Belizárnak szöknie kell az évszázad télvihara által sújtott New Yorkból, s ő Szaud-Arábiába megy, felkutatni egykori mesterét, a szépséges Raidát, aki két évszázaddal ezelőtt nem csupán a Vérével, de a szerelmével is megajándékozta - vagy megátkozta - őt.

A sivatagból Indiába, a Rudrargasz vérvonal területére vezet az útja, ahonnan kellemetlen hírek kélnek... Umbrien, a Rudrargasz félelmetes hírű, félhalott Őse visszatérni készül az élők sorába...

De korántsem ő a legnagyobb probléma.

Izgalmas, sodró történet egy bizarr, vérgőzös világban, ahol az ember nem egyéb, mint a hosszúlétű ragadozók kiszolgáltatott prédája.

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Annie Warden
Borítófestő: Eugene Delacroix: Sardanapal halála c. festménye
Terjedelem: 256 oldal
ISBN szám: 963 9566 26 8
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!