Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse

Gaura Ágnes: Átkozott balszerencse

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Egy közönséges halandó a vámpírok kitüntetett figyelmét, a hirtelen haragú és goromba főnököt és az állandó életveszélyt is átoknak tartaná, ám Borbíró Borbála számára mindez a hétköznapi élet része.

Amikor azonban Magyarország egyetlen még aktív szolgálatban lévő vámpírológusa szégyenszemre vérszívók és vérmedvék védelmére szorul, hogy ne váljon a saját ügyetlensége áldozatává, és egy jövőlátó médium már napi szinten próbálja rábírni, hogy meneküljön, kénytelen beismerni, hogy valami nincs rendben körülötte. Ráadásul már a főnöke taplóságában sem bízhat – Attila kezd egyre különösebben viselkedni.

Peche mindenkinek lehet. Ilyen mérvű balszerencsét azonban csak egy átok okozhat. Elkezdődik a versenyfutás az idővel, és Bori túlélési esélyei egyre halványulnak – ám felvágott nyelvére a végsőkig számíthat...

Magyar nyakba magyar szemfog!


* * * * *

Ha többet szeretnél megtudni a karakterekről, látogasd meg az írónő honlapját, illetve kövesd nyomon Borit, Attilát és a szerzőt a facebookon!

A kötet a Borbíró Borbála-sorozat második része. Kíváncsi vagy, másoknak hogy tetszett a kötet? Olvass bele a véleményekbe!

Megjelenés: 2013.02.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Gaura Ágnes
Borítófestő: Sánta Kira
Terjedelem: 384 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 92 6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Kleinheincz Csilla

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Könyvismertető írta ffgbook.blogspot.hu

  Olvastatja magát a könyv, a történet úgy sodor előre, mint egy Attila általi keltett ciklon, miközben még mindig isteni a humora, megvan a nyomozás élménye, és egyszerűen a kézbe ragad...

  Bővebben az ffgbook blogon:
  http://ffgbook.blogspot.hu/2014/06/gaura-agnes-atkozott-balszerencse.html

 2. Könyvismertető írta ekultura.hu

  Már az előző rész olvasásakor is éreztem az írás különlegességét, de ebben még jobban megkedveltem a főszereplőket és a történet hátterét adó alternatív Magyarországot. Könnyed, humoros, ugyanakkor érdekes és nagyon ötletes történetet vehettem a kezembe, amely a szórakoztató jellege mellett rengeteg rejtett információt és finom utalást is tartalmaz a figyelmes olvasó számára. A piacon fellehető urban fantasy kínálatban mindenképpen üde és egyedi színfoltot jelent a regény.

  A teljes ismertető itt olvasható:
  http://www.ekultura.hu/olvasnivalo/ajanlok/cikk/2013-02-19/gaura-agnes-atkozott-balszerencse


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!