Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Dave Duncan: Az aranyszín lánc

Dave Duncan: Az aranyszín lánc

Készleten

2990 Ft

Részletek

A király Pengéi, Chivial leghalálosabb kardforgatói. A hely, ahol ezen hús-vér fegyvereket edzik, a zord és ódon Vascsarnok, ahová kitaszítottként érkeznek, és ahonnan csak úgy szabadulhatnak, ha az ember, akit esküjük és mágikus kötésük révén egy életen át védelmezniük kell, kardot döf a szívükbe. Az egyik legígéretesebb a Pengék közül sir Durendal, akihez hasonló emberemlékezet óta nem lépett ki a Vascsarnok falai közül.

Durendal hosszú éveken át dédelgetett álma, hogy imádott királya oldalán lovagol majd háborúba, hogy pártütőkkel és szörnyetegekkel számolhat le, hogy az udvari élet elismert alakja lesz; mindez darabokra hullik, mikor nem uralkodójához kötik mindhalálig, hanem egy nyámnyila, piperkőc nemeshez. A szeszélyes sors azonban számos furcsa és kifürkészhetetlen csavart tartogat még az ifjú harcos számára: egy küldetés, egy megmérettetés, és talán egy minden képzeletet felülmúló kincs várja őt egy ősi és elszigetelt városban a világ másik végén…

Durendalt minden lépésénél árulás kíséri. Az intrikával és nyomasztó titkokkal átszőtt uralkodói udvarban egy minden eddiginél nagyobb borzalommal kell szembenéznie, ezzel beteljesítve sorsát, hogy ő lehessen királya leghűségesebb szolgája, s korának legnagyobb hőse.

Megjelenés: 2013.07.05.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Dave Duncan
Fordító: Zámori Máté
Borítófestő: Tikos Péter & Vass Richárd
Terjedelem: 360 oldal
ISBN szám: 978 615 5314 49 0
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Pócsi István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Könyvismertető írta profunduslibrum.blogspot.hu

    Nehogy elkövessétek azt a hibát, amit én, és ne a borítója alapján ítéljetek meg egy könyvet! Majdnem sikeresen elszalasztottam az utóbbi évek egyik leghangulatosabb klasszikus, epikus fantasyját! Nem szándékozom túl bő lére ereszteni a mondandómat – aztán majd kisül, mi lesz belőle –, de a leglustább olvasóknak itt egy ismertebb könyvsorozat, amelyhez hasonlíthatom. Talán a magyarra lefordított beszélő nevek és a könyv elején lévő tanoncévek miatt, de engem legerősebben Robin Hobb Látnok-ciklusára emlékeztetett a regény stílusa. Az egyik kedvenc fantasy regényemhez pedig boldog lehet bármelyik könyv, akit hasonlítok.

    Teljes ismertető:
    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/09/dave-duncan-az-aranyszin-lanc.html


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!