Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Colin J. Fayard: Az ayvari mágus

Az ayvari mágus

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Részletek

Magányos túlélő eszmél a csatamezőn... nem tudja magáról, kicsoda, mely célok érdekében cselekedett eddig e világon... s egyáltalán: melyik világon van? Shymaru, a Névtelen kutatni kezdi elveszett emlékeit, ám a háború, amely a lázadó seregek és a kleavalani trón között dúl, úgy tűnik, megakadályozza ebben.

Egy napon a dimurani Máfit Egyetem hagyatéka között rábukkan egy mágikus dobozra, amely kitárja Shymaru előtt a mágia rejtelmes birodalmának kapuit. Miközben démonokat aláz meg, s kifosztja a Sötét Sík kincsestárát, mind közelebb kerül Ayvar leghatalmasabb varázslójának titkához: a sárkányszelídítő Shayand di Grasya visszatért a halálból...

Colin J. Fayard új regénye a titokzatos Ayvar-szigeteken játszódik, néhány évvel a John Caldwell megálmodta Fekete lángok eseményei után.

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Colin J. Fayard
Borítófestő: Zubály Sándor
Terjedelem: 224 oldal
ISBN szám: 963 9346 70 3
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. A Fekete lángok nem rossz folytatása írta Razor

    Hangulatilag elmarad a Fekete lángoktól, de egynek nem rossz, Ayvaron nem sok történet játszódik, bár ez a maga módján elég egyszerű. Lényegében két fő sztoriszál van, Shymaru múltkutatása ill. a várostrom, szóval a történet nincs túlbonyolítva leszámítva a végét, ami némileg más megvilágításba helyezi az addigi történeteket.
    Bevallom, Shayandot a Fekete lángok után itt kissé „bénának” éreztem, de aztán ez a befejezés magyarázatul szolgált erre. Egyedül azt sajnálom, hogy a feltámadásának mikéntjéről nem esett szó, bár talán ennyi titokzatosság belefér, főleg egy mágus esetén.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!