Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Dave Stern: Az élet bölcsője

Az élet bölcsője

Készleten

Normál ár: 1390 Ft

Kedvezményes ár: 1182 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Az egyensúly...

Jin és Jang, fekete és fehér, férfi és nő - a világon mindennek megvan a maga párja. Az idők hajnalán furcsa küldemény érkezett a Földre, amelyben ott lapult az Élet csírája, és mellette a Halál magva is. Az Élet kiszabadult a ládikából, a Halál azonban benne maradt - egészen addig, míg Pandora fel nem nyitotta a legendássá vált szelencét.

A szelence...

Nagy Sándor, a makedón hadvezér megtalálta a szelencét, s miután megtudta, mit rejt, elküldette arra a helyre, amelyet a fáraók az Élet Bölcsőjének neveztek. Hogy senki se férhessen hozzá, az eszközöket, amelyekkel fel lehet kutatni, a Holdtemplomban rejtette el.

A véletlen...

Az istenek elsüllyesztették a templomot, egy földrengés azonban ismét a felszín közelébe emelte. Szerencsevadászok indulnak útnak, hogy megszerezzék Nagy Sándor kincseit, köztük az a csapat is, amely egy gátlástalan tudós utasítására magát a szelencét keresi. Akinek a Halál magva a kezébe kerül, a világ urává válhat.

Az istenek akarata...

Miután kudarcot vallanak az ügynökei, a brit titkosszolgálat Lady Croftot bízza meg azzal, hogy találja meg a szelencét, mielőtt az rossz kezekbe kerül. Lara elvállalja a feladatot, de a küldetés végére rájön: "Vannak dolgok, amelyeket jobb nem megtalálni..."

Megjelenés: 2012.03.28.
Kiadó: Szukits
Szerző: Dave Stern
Fordító: Szántai Zsolt
Terjedelem: 296 oldal
ISBN szám: 963-9441-96-1
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!