Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Anthony Sheenard: Az Excalibur keresése - a kard lovagjai

Az Excalibur keresése - a kard lovagjai

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A galaxis-szerte műkincskereskedőként ismert, de aztán kalózként elhíresült York Ketchikan azután sem nyughat, hogy legyőzte a Tízezer Szikla Menedékének leghatalmasabb kínai családfőjét, és fekete mágusát. Hajtja a szerelem és a kalandvágy: a taoizmus misztériumától átszőtt aszteroidavilágban a legendás Excaliburról mesélnek neki, s ő elhatározza, hogy felkutatja a kardot. Az ősi kelta világba keveredik, s erre egy aszteroida belsejében akad rá, bármennyire is megdöbbentő, 65 félévnyire a Földtől.

Az aszteroidát a beavatottak úgy hívják: Avalon, s úgy tartják, ott található Arthur király sírja. York Ketchikan belép oda, hol hatszáz éve nem járt kívülálló. Kísérői között egyaránt van barát és ellenség. Végigjárja az utat, ami elrendeltetett. Megfejti, mi végre kell a Fekete sárkány Testvériség mágusainak az Excalibur, kik voltak a tündérkirálynők, akik elmenekítették a britek leghíresebb királyát a camlani csata színhelyéről, lovagjainak teteme közül a Krisztus utáni hetedik század hajnalán. Feltárul előtte a 2600 éves múlt, a britek és kínaiak világa közti rejtett kapcsolat...

Mindeközben a Nagy Medve deltájának aszteroid-rendszerében óriási háború van készülőben: űrhajók ezrei válnak le a féregvezetékekről, s többségük titkon mind Avalont keresi.

Egy történet egy mindenre elszánt kincskeresőről és a hihetetlen igazságról... Anthony Sheenard megszokott, humoros és kalandos stílusában.

 

Megjelenés: 2010.11.30.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Anthony Sheenard
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 432 oldal
ISBN szám: 963 9346 37 3
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!