Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Bán Mór: Az ezeréves háború

Az ezeréves háború

Készleten

Normál ár: 1698 Ft

Kedvezményes ár: 1443 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

Ezer évvel a csaknem mindent elpusztító végítélet után a Kárpátok közt középkori szintre süllyedt királyságok, fejedelemségek küzdenek egymással a területért és a hatalomért. Mindegyik fölött áll azonban a Hor-papok titokzatos szövetsége, melynek földöntúli hatalma akadályozza az emberiség újabb aranykorának eljövetelét.

Dunavárában, Pannónia legerősebb királyságában titkos szervezkedés indul a Hor-papok ellen. Thangar kán, az ország nádora egy renegát Hor-pap társaságában a birodalom fővárosába tart, hogy kirobbantsa végre a harcot az idegen elnyomók ellen. Útközben éri a hír, hogy ellenségeik tudomást szereztek az összeesküvésről, és irdatlan keleti sereget uszítottak Pannóniára. Az ezeréves háború legpusztítóbb szakasza veszi kezdetét, a vérszláv hordák, s a Hor-papok hatalma ellen...

A Nomádkirály regényciklus első könyve egy nem létező, mégis ismerős világba kalauzolja az olvasót, ahol izgalmas csatákban, kalandokban lehet részünk azon a földön, melynek folyói, városai, népei ismerősen köszönnek vissza ránk e vérbeli fantasy lapjairól.

 

Megjelenés: 2010.11.30.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Bán Mór
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 320 oldal
ISBN szám: 963 9110 75 2
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!