Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Paul S. Kemp: Az isteni gyermek

Paul S. Kemp: Az isteni gyermek

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

Erevis Cale sötét öröksége tovább él, noha ősi ellensége, Mephistopheles minden áron meg akarja kaparintani.

Mask az idő fodrai közé rejtette előle Cale fiát, Vasent, akit így nem érhettek el a számító főördög hegyes karmai, és akit a fény urának szolgái neveltek születése pillanatától fogva.

A titok azonban kiderül, az oltalmazó lepel végül lehull.

Megjelenés: 2014.08.08.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Paul S. Kemp
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Todd Lockwood
Terjedelem: 528 oldal
ISBN szám: 978 963 395 033 3
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Mivel voltak a regénynek egyaránt piszkosul rosszul és piszkosul kitűnően megírt jelenetei, ezért jószívűségből adok rá egy hármast. Paul, remélem a későbbiekben összeszeded magad, mert ez a korábbi könyveidhez képest gyenge volt. Salvatore Vándorok című írta Darth Revan

    Paul S. Kemp: Az isteni gyermek
    A kötet a Sundering sorozat 2. könyve, de nincs sok köze az R. A. Salvatore által írt Vándorok című kötethez. A Sundering sorozat írói saját korábbi regényeik hőseit használják fel, az ő szemszögükből mutatják be az Elfeledett Birodalmak világán, különböző helyszíneken játszódó nagyszabású változásokat. Az isteni gyermek az Alkonyháború trilógia legutolsó kötetének, Az Árnyékbirodalomnak egyenes ági folytatása. Kemp legújabb FR regényét nagy várakozással vettem kezembe, a korábbiak ugyanis hihetetlenül jó élményeket nyújtottak. Sajnos ennek a könyvnek ez nem sikerült. Legalábbis maradéktalanul nem. Nagyon vegyes érzésekkel raktam le a könyvet. A regényben Kemp hozzá a korábbi könyvekben megszokott pergős, drámai stílusát. Sajnos az a baj, hogy túl sok helyen túlzásba vitte a brutalitás ábrázolását. Drámai hatást akart kelteni, sajnos ez nálam elmaradt, több helyen a kegyetlenkedések már erőltetettek, izzadtság szagúak voltak. Mintha a szerző erőltetetten be akarta volna bizonyítni, hogy tud ő még a szokottnál is véresebb dolgokat írni. Sajnos pont ezek a részek, Zheed, Sayeed és a Szépszillel kapcsolatos történések, melyek nagyon lehúzták a könyvet. Amit nagyon élveztem: Vasen történetszála. Vasen nagyon magával ragadó karakter, bekerült a kedvenceim közé. A történet végkifejlete végre valahára felvette a versenyt az előző Cale kötetekkel, sőt, bizonyos mértékben még jobb is. De sajnos a pozitívumok ellenére is azt tudom, mondani, hogy Az isteni gyermek Paul S. Kemp eddigi leggyengébb regénye, és első komolyabb csalódás tőle.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!