Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

R.A. & Geno Salvatore: Az Őrzők

R.A. & Geno Salvatore: Az Őrzők

Készleten

3490 Ft

Részletek

Miután megvívott egy sárkánnyal és egy démonnal, a tizenkét éves Maimun végre világosan látja, mit kell tennie. El kell pusztítania a követ, ami miatt élete nagyobbik részében menekült – épp csak nem sejti, hogyan fogjon hozzá. Társával, Joennel az oldalán ismét az Alkonytorony híres mágusához, Malchor Harpellhez fordul, csakhogy Malchor drága árát szabja a segítségének.

Barátok fordulnak egymás ellen, rég elveszett titkok kerülnek napvilágra. Az árnyak mélyén pedig ott lapulnak az Őrzők, arra várva, hogy magukhoz ragadhassák a kő feletti hatalmat – még akkor is, ha ez valakinek az életébe kerül.

Megjelenés: 2017.03.30.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: R.A. & Geno Salvatore
Fordító: Szántai Zita
Borítófestő: Todd Lockwood
Terjedelem: 344 oldal
ISBN szám: 978-963-395-223-8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Barsiné Gál Erika

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Ifjúsági regényhez képest nagyon szórakoztató olvasmány. Négy és fél. írta Darth Revan

  R. A. és Geno Salvatore: Az Őrzők

  A trilógia befejező része elég mozgalmas és izgalmas lett. Nagyon sok helyre elvittek bennünket. Vízmélyvára, Alkonytorony, Ezüsthold, Anauroch, Baldur Kapuja. Időben ugrottunk is, most már kb. A sötétség ostroma eseményei után járunk.

  Spoiler nélkül nehéz lenne beszélni a kötetről.

  [spoiler] Maimun kegyetlen döntés előtt áll. Deudermont oldalára áll, vagy megmenti Joen-t. Ez nagyszerű feszültséget keltett a történetben, amit nagyon élveztem. Bár akik olvasták a Kalózkirályt ki tudnak következtetni majd pár dolgot. Maimun és Joen Chrysaor, a genasi segítségével megtalálják Malchor Harpell lakhelyét az Alkonytoronyban. Itt egy évet is eltöltenek, fontos dolgokat tanulnak, majd irány Ezüsthold, ahol Drizzt és Alustriel közbenjárása segítségével fontos információkat tudnak meg Tymora és Beshabel köveiről. Chrysaor elvezeti őket az Anauroch sivatagba, ahol meglelik Beshabel kövét. Jaide útmutatását követve jön Baldur Kapuja, és a leszámolás Asbeel-lel. A sztoriban itt derül ki a legtöbb titok. Ami nagyon jó: sokáig nem sejthető ki kivel van, ki hazudik. A végén lévő váratlan fordulatok nagyon ütöttek. Chrysaor, Jaide és Joen is rejtélyes a maga módján. Eleinte egyértelműnek tűnt több dolog is, de mindig sikerült annyit csavarni a sztorin, hogy meglepődjek. A harci jelenetek jól kidolgozottak. A párbeszédeken itt-ott lehetett volna gyúrni, de nem volt vészes.
  [/spoiler]

  Elégedett voltam a zárással. Geno is jól ír, az apja hatása erősen érződik pozitív értelemben. Ifjúsági regényhez képest nagyon szórakoztató olvasmány. Négy és fél.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!