Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Margaret Weis: Borostyán és hamvak

Borostyán és hamvak

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A lelkek háborúja véget ért Krynn világán, Mina pedig eltemette a halandóvá lett Takhisist, a Sötétség Királynőjét, s vele saját lelkének egy darabját is. A lány azonban rövidesen új hitre tér, amikor beleszeret Chemoshba, a halál jóképű, vonzó istenébe, és a követőjévé válik.

Majd egy gonosz vámpírszekta élére áll, a vérivók ördögi kultusza pedig valósággal végigsöpör Krynnen. Feltűnik azonban két hős, két halandó – egy harcos szerzetes, aki fogadalmat tett a tenger gonosz istennőjének, és egy surranó, aki képes beszélni a halottak lelkével. Nekik kettejüknek kell megtalálniuk Minát, megtörniük a halál istenének tett esküjét, és megállítaniuk a sötét tanítványokat.

 

Margaret Weis új könyve a lelkek háborújából megismert Mina történetét folytatja Krynn legújabb időszakának, a halandók korának első éveiben.

Megjelenés: 2009.08.30.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Margaret Weis
Fordító: Seemann Gábor
Borítófestő: Matt Stawicki
Terjedelem: 432 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 28 2
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Kellemes olvasmány élmény volt. írta Darth Revan

    Margaret Weis: Borostyán és hamvak
    A sötét tanítvány trilógia 1. kötete. Margaret Weis ezúttal egyedül kezdett bele a következő trilógiába. Az egyik központi figura továbbra is Mina, aki ezúttal Chemosh szolgálatába szegődik. A két új szereplő: Rhys, a szerzetes és Nadragulya, a halott látó surranó. A könyv elsősorban a szereplőkre összpontosít, Weis nélkülözi az előző trilógiára jellemző nagy kaliberű dolgokat, ennek ellenére az eseményekből az látszik, hogy ebből is kisülhet valami nagyszabású. Pozitívum: az istenek előtérbe kerülnek. Volt egy két unalmasabb fejezet, de azokat leszámítva a szerző varázslatos stílusa magával ragadott.
    Négy és fél, tehát kerekítve egy gyengébb ötös.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!