Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Margaret Weis: Borostyán és vas

Borostyán és vas

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Krynn folyamatosan változó világán még az isteneket is érheti meglepetés. És ha ez igaz az égi hatalmakra, vajon milyen esélyei lehetnek a közönséges halandóknak? Oly erők játékaként, amelyekkel egyenként esélyük sem lenne szembenézni, egy maroknyi, ám elszánt csapat kétségbeesett kísérletet tesz arra, hogy megakadályozzon egy inváziót.

A rejtélyekkel övezett Mina megszökik börtönéből, hogy teljesíthesse azt a küldetést, ami még az ő megtörhetetlen akaraterejét is próbára teszi. Eközben a gonosz – napról napra nagyobb területre terjesztve ki befolyását – mindjobban megveti lábát a világban. Azonban Krynn e legsötétebb óráján, mikor a világ lelke forog kockán, a legváratlanabb helyeken támadhatnak hősök.

Margaret Weis új sorozata a lelkek háborújából megismert Mina történetét folytatja Krynn legújabb időszakának, a halandók korának első éveiben.

Megjelenés: 2011.04.18.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Margaret Weis
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Matt Stawicki
Terjedelem: 360 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 93 0
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Jó könyv lett, de az írónő írt már jobbat is. írta Darth Revan

    Margaret Weis: Borostyán és vas
    A trilógia második része folytatja Mina és Rhys sorsát. A kötet nagyrészt útkereséssel és személyes sorsokkal foglalkozik. Valahogy úgy éreztem, hogy a választottakkal kapcsolatos történések inkább csak a töltelék szerepét játsszák. A Vértenger alatti események Nuitari tornyában érdekesek voltak. Mina mindent elkövet, hogy Chemosh kedvére tegyen. E közben Rhys mindent megpróbál annak érdekében, hogy a választottakat megállítsa. Segítséget is kér, amit meg is kap, ám még a nagy erejű varázslatok és a harci tudás sem elég Chemosh új hívei ellen. A szerzetest inkább a bosszúvágy hajtja, állandóan élőhalott testvére nyomában van. A választottak elpusztítása nem lehetetlen, de nagy árat kell fizetni, ami a varázslókat is megosztja. Rhys vergődik Zeboim és Majere között, végül rátalál az útjára. Minát végig az hajtja, hogy Chemosh-t szolgálja. Közben felmerül a származása kérdése, ez sajnos még nincs teljesen kibontva. A regényben sajnos ezúttal több az üresjárat, több furcsa, felesleges jelenetet is olvastam. A dolgok igazán csak a végére lesznek izgalmasabbak. A könyv végi csattanó ütősre sikeredett. Ennek ellenére úgy vélem Weis nem tudta hozni régi formáját.
    Jó könyv lett, de az írónő írt már jobbat is.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!