Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Margaret Weis: Borostyán és vér

Borostyán és vér

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Mina végre kiszabadul a Vértenger tornyából. Meg kell tudnia az igazságot önmagáról, amelyet oly sokáig tartottak titokban előtte, ám ehhez el kell utazni az Isten Otthonába. Majere szerzetese, Rhys, valamint a kutyája, Atta, és surranó barátja, Nadragulya kapják a veszélyes megbízatást, hogy vigyázzanak a zavarodott istenre. Csak azokra támaszkodhatnak, akikben Mina megbízik, márpedig ők kevesen vannak.

Útjukat számtalan veszély övezi, a választottak ugyanis követik a vezetőjüket, Minát. Krell, aki időközben a csont akolitusává vált, halált és pusztítást hoz Vigasz városára, miközben próbálja elfogni Minát. A lány egykori kapitánya, a minotaurusz Galdar azt a feladatot kapja, hogy állítsa őt a gonosz oldalára. Úgy akarják meggyőzni, hogy a kezére adják leggyűlöltebb ellenségét, Valthonist.

Megjelenés: 2011.10.24.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Margaret Weis
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Matt Stawicki
Terjedelem: 304 oldal
ISBN szám: 978 615 5161 10 0
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Kiváló. írta Darth Revan

  Margaret Weis: Borostyán és vér
  A trilógia záró darabja kifejezetten erős lett, már Weis régebbi Dragonlance könyveit idézi.

  [spoiler]
  Mináról kiderült, hogy isten, de egyben össze is zavarodott. Egy kislány alakját ölti magára, el szeretne jutni az Isten Otthonába, hogy ajándékot vigyen Aranyholdnak. Az ajándék: két varázstárgy, a lázítás nyaklánca- ez Takhisisé – és a fény kristály piramisa – ez pedig Paladine-é. Az úton elkíséri őt Rhys, Nadragulya és Atta is. A tét itt már érezhetően nagyobb, Minának választania kell, hogy az istenek melyik panteonját választja. Választásával kibillentheti az egyensúlyt. Az istenek esküt tesznek, hogy nem befolyásolják, ennek ellenére többen is megpróbálják, főleg Chemosh. A történet végébe már a halandóvá vált Paladine, azaz Valthonis is bekapcsolódik. A könyv elsősorban Mina útkeresése, erősen őrlődik a sötétség és a fény között. Egyformán próbál jót és rosszat tenni.
  [/spoiler]

  A történet végre lezárja Mina történetét. A kötet elsősorban a karakterekre és a lelki folyamatokra koncentrál. Ez a rész már sokkal jobban tetszett, mint az előzőek. Ötös.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!