Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Malcolm J. Hunt: Bosszúangyal

Bosszúangyal

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2618 Ft

Részletek

A hetedkor első évezredének alkonyán Erion rontásérseke kalandozócsapatot küld a Quiron-tenger déli partvidékre egy elfeledett sírban rejtőző, különös csatabárdért. Bár sikerrel járnak, az ereklye makacsul őrzi titkait, és a kalandozók hosszas viszontagságok után kénytelenek rádöbbenni arra, hogy léteznek rejtélyek, amelyeket nem halandóknak szántak a teremtett szférák alatt, és amelyekre csak az deríthet fényt, aki az életével fizet értük...

Malcolm J. Hunt első regényében korokon át követhetjük az ősi ereklye történetét, a jogos bosszú megannyi formáját, a fegyverrel kapcsolatba került népek és fajok harcait – Ryek démoni elnyomásától, Kyria dicsőséges időszakán és az első emberi civilizáció, Cranta birodalmának fénykorán át az óidők szörnyetegeinek homályba vesző múltjáig.

Megjelenés: 2016.04.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Malcolm J. Hunt
Borítófestő: Pozsgay Gyula
Terjedelem: 328 oldal
ISBN szám: 978-963-395-179-8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Erdélyi István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Visszaadja a hőskorban írt MAGUS regények hangulatát írta Holdkereső

    Hosszú ideje nem olvastam ilyen MAGUS regényt.Kiválóan szedi össze az Yneven elszórt legendákat és korokon átívelő cselekmény vezet minket ősi titkok nyomára.A vége is nagyon ötletes és számos szálon sejteti,hogy maradt még elég rejtélyes összefüggés a háttérben melyek izgalmas folytatást lehetőségét vetik fel.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!