Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Malcolm J. Hunt: Bosszúangyal

Bosszúangyal

Készleten

Normál ár: 3490 Ft

Kedvezményes ár: 2967 Ft

Részletek

A hetedkor első évezredének alkonyán Erion rontásérseke kalandozócsapatot küld a Quiron-tenger déli partvidékre egy elfeledett sírban rejtőző, különös csatabárdért. Bár sikerrel járnak, az ereklye makacsul őrzi titkait, és a kalandozók hosszas viszontagságok után kénytelenek rádöbbenni arra, hogy léteznek rejtélyek, amelyeket nem halandóknak szántak a teremtett szférák alatt, és amelyekre csak az deríthet fényt, aki az életével fizet értük...

Malcolm J. Hunt első regényében korokon át követhetjük az ősi ereklye történetét, a jogos bosszú megannyi formáját, a fegyverrel kapcsolatba került népek és fajok harcait – Ryek démoni elnyomásától, Kyria dicsőséges időszakán és az első emberi civilizáció, Cranta birodalmának fénykorán át az óidők szörnyetegeinek homályba vesző múltjáig.

Megjelenés: 2016.04.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Malcolm J. Hunt
Borítófestő: Pozsgay Gyula
Terjedelem: 328 oldal
ISBN szám: 978-963-395-179-8
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar
Szerkesztő: Erdélyi István

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. A letűnt korokból is kapunk végre egy kis ízelítőt - ez mindig hiánypótló. Kiváló csattanó!!! írta Vasquez

  Nagyon megörültem, amikor olvasás közben ráébredtem, mire is megy ki a játék, hol is futnak majd össze a szálak :) Talán különböző korokból fakad, hogy az 'Ércdalolón' kívül semelyik karaktert nem sikerült megkedvelnem, de hát nem is ez volt a történetek célja.

  A vége pedig újabb üde színt visz Ynev világába, ismételten megrengeni látszik a sötét, aljas, gonosz Kránról kialakult kép...De csak egy kicsit :)

 2. Visszaszámlálós gyilkosos, nem csak MAGUS-ozóknak írta Tander Golton

  Nagyon eredeti az időben visszafelé tagoltan elmondott történet, a különböző korok és népek olvasata tényleg gyökeresen más, mintha 6 külön regénybe csöppentem volna! Izgalmas is volt, néhány szereplővel jó volt azonosulni, néhánnyal nyilván nem akartam! És baromi jó a csattanója!!!
  Nekem jobban tetszett volna kicsit erősebb novellák közötti kohézióval, továbbá ha a szereplőket (főleg a Hetedkoriakat) kicsit "nagyobb szeretettel" vezeti ki vagy be a szerző.

 3. Visszaadja a hőskorban írt MAGUS regények hangulatát írta Holdkereső

  Hosszú ideje nem olvastam ilyen MAGUS regényt.Kiválóan szedi össze az Yneven elszórt legendákat és korokon átívelő cselekmény vezet minket ősi titkok nyomára.A vége is nagyon ötletes és számos szálon sejteti,hogy maradt még elég rejtélyes összefüggés a háttérben melyek izgalmas folytatást lehetőségét vetik fel.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!