Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

William Blendown: Boszorkányszombat

Boszorkányszombat

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

A lendhorni küldetés írójának új regénye

Az üstökössel kezdődött minden. Váratlanul bukkant fel a vészjósló égi vándor, és rátapadt az éji égboltra, mintha soha többé nem akarna már eltűnni onnét. Aztán Antwernonba, a szabadelvű polgárok lakta neltholandi városba érkezett Norven Kather, a kegyetlenségéről hírhedt főinkvizítor. A pokoli látomások kínozta férfi lángoló prédikációt tartott a székesegyházban, kíméletlen harcot hirdetvén az eretnekek, a pogányok, és a boszorkányok, az egyház örök ellenségei ellen.

Antwernon vezetősége nagy misztériumjátékot rendezett a neves férfiú tiszteletére, ám az ünnepély az est fénypontján váratlan tragédiába torkollott. Grabrik Geernlem, a városban lakó rézmetszőinas-fiú túlélte ugyan a szörnyű éjjelt, azonban egy baleset következtében mély ájulatba zuhant, melyben különös álmot látott egy boszorkánylányról, aki a furcsa szerzetek, törvényen kívüli különcök lakta, titkokkal teli Ardennon-hegyvidék felé hívta őt. A betegségből felépült, ám az álomtól megbabonázott Grabrik fellopódzott az inkvizítor Ardennonba tartó hajójára.

És az utazás során különös kapcsolat szövődött a férfi és a fiú között; ám míg ez az út egyikőjüket lidércnyomásai birodalmába, addig másikójukat addig sosem hitt csodák, borzongató és lenyűgöző kalandok világába vezette...

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: William Blendown
Borítófestő: Szendrei Tibor
Terjedelem: 736 oldal
ISBN szám: 963 9110 45 0
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. A történet nagyon jó! írta Tamás

    William Glendown az író álneve helyesen. Ettől eltekintve a történet a kedvenceim közé tartozik, aki szereti a fantasyt mesés elemekkel átszőve, annak a polcáról nem hiányozhat.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!