Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Nyx Smith: Csíkos vadász

Csíkos vadász

Készleten

Normál ár: 1498 Ft

Kedvezményes ár: 1273 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

ZSÁKMÁNY A VADÁSZNAK

`Roman visszacsúsztatta a pengéket az alkarjába, és felállt. Nem volt kétsége afelől, hogy a véres test előtte a földön: Csíkos. Pontosan úgy néz ki, amilyennek a képeken látta; vörös-fekete festés, és szintibőr ruha. A véres seb, ami a vállától egészen a derekáig húzódik, kétségtelenül árulkodott róla, hogy a nő halott. Roman már elégszer látott hasonló sérülést. Most már egy Doc Wagon csapat sem tudná Csíkost visszahozni. A sérülés, amit a pengék okoztak, túl mélyek, túl nagy roncsolást végeztek. Csíkos halott. Szerződés teljesítve. A tény csak megerősítette a hitében. Senki sem legyőzhetetlen. Senki sem lehet mindig olyan éber, okos és gyors, hogy mindig elkerülje a halált. Mindenkinek, aki képes ölni, szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy egyszer ő lesz az áldozat. Valahol a világban él olyan, aki képes rá, hogy szembeszálljon, és legyőzze még a legerősebbeket is. Talán Csíkos is végzett volna vele, legalábbis a híre alapján, ha a szerepek felcserélődtek volna. De nem így történt.`

Kitaszított az emberek világában, neve mégis halálos veszedelmet jelent. Rettegett ázsiai gyilkos és harcművész ő. Bosszút keresve érkezik a Testvéri Szeretet városába, de nem ő a metroplexumi éj egyetlen ragadozója.

Mások is a sötétben portyáznak, s némelyek még nála is nagyobb hatalommal bírnak. Akad köztük, ki a halálát akarja. Mikor azonban a telihold fénye ezüstbe borítja a sötét eget, a bestia felébred benne, és bosszúért kiállt.

Végül csak két kérdés marad: Ki mer vadászni a vadászra és ki marad életben?

Megjelenés: 2012.03.19.
Kiadó: Beholder
Szerző: Nyx Smith
Fordító: Csukás Csaba
Borítófestő: Romas
Terjedelem: 320 oldal
ISBN szám: 963 9399 19 1
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!