Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

James Lowder: Cyric

Cyric

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Egy őrült isten tervei

Bár Cyric, a holtak ura, a viszály istene minden erejével törekszik rá, mégsem képes elérni a szívének legkedvesebbet: hogy bosszút álljon a mágia istennőjén. Evégett Oroszlánölő Kelemvor lelke után is hiába kutat. Mert hajdani barátját, Éjfél istennő szerelmét – akikkel Cyric még halandóként hármasban járta a világot – elrejtik előle azok, akik az őrült isten bukását kívánják. Ám Cyric hajlandó kockára tenni mindent, hogy csendes bosszúját beteljesíthesse; még akkor is, ha ez a Holtak Birodalmának pusztulásával jár.

Az Avatár-sorozat negyedik kötete

Megjelenés: 2005.05.29.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: James Lowder
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Brom
Terjedelem: 312 oldal
ISBN szám: 963 7041 62 1
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. A Vízmélyvára mellett ez tetszett még nagyon ebből a sorozatból. Ötös. írta Darth revan

    James Lowder: Cyric
    Az Avatár sorozat 4. része. Véget ért a Zűravarok Kora. 10 év telt el a legutóbbi kötet eseményeitől. Egyúttal stílusváltás is bekövetkezett. A szerző nagyszerű betekintést nyújt az istenek világba, a halhatatlanokon sokkal nagyobb lett a hangsúly, mint a halandószereplőkön. A cselekmény eleinte elég lassan indul be, majd fokozatosan begyorsul. Inkább a cselszövések kerülnek előtérbe. A csataleírásokat egy kissé rövidnek találtam, de a könyven bekövetkező több, váratlan fordulat miatt nagyon élveztem a regényt, főleg a sztori utolsó harmada sikerült a legélvezetesebbre.
    [spoiler] Cyric legfőbb célja: megalkotni a könyvet, mellyel minden halandó az ő híve lesz, e mellett meg akarja találni Kelemvor lelkét, hogy kínozhassa. Mystra és Oghma mindent megtesz tervei megakadályozásában. A halandók közül csak Rinda nyerte el tetszésemet, a kettős játéka nagyon izgalmas lett. [/spoiler]


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!