Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Antológia: Démonének

Démonének

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Részletek

Niquar és apja egy gilf kapun át kerülnek a Rastithra, egy legendás varázsszer, a Démonkorbács után kutatva. Azonban a fiú váratlanul egyedül marad ezen a démoni létsíkon, s arra kényszerül, hogy megvívja mindennapos harcait az életben maradásért...

A vén exorcista hite meginogni látszik, midőn élete legnehezebb feladatát végzi: egy nem evilági teremtéssel, Lilith leányával kell megküzdenie, ki a hatalmasaok magjából való...

Árnyak kúsznak be az embrek közé. Látszatra, akár a valóságosak, de egy árnyvilág részei ők, s néha maguk sem tudják eldönteni, hová tartoznak...

Ez alkalommal komorabb, sötétebb írásokat válogattunk össze jelen kötetbe, melynek szerzői között jól ismert neveket találhatunk:
Douglas Rowland, Raoul Renier, Bán Mór, Allen Newman, Benjamin Rascal, Annie Warden és Norbert Winney.Douglas Rowlan: Démonének
Annie Warden: Árnyfivér
Raoul Renier: Az exorcista
Allen Newman: Hősi tettről, dicsőségről...
Benjamin Rascal: Hóhérmunka
Norbert Winney: A gonosz arénája
Bán Mór: A Füvek Tornya

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Antológia
Borítófestő: Vakulya Norbert
Terjedelem: 430 oldal
ISBN szám: 963 9566 14 4
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Sötét hangulató antológia írta Razor

  A fülszövegnek megfelelően ez valóban egy sötét hangulatú antológia.
  Douglas Rowland: Démonének: Legjobb tudomásom szerint Rowland mutatta be elsőként részletesen Rastith világát. Meg kell hagyni, kellően démoni, taszító hely lett belőle. A történet érdekes volt, az utolsó harmadában csak kapkodtam a fejem kinek is higgyek, ki kit akar át (nem) verni.
  Annie Warden: Árnyfivér: Érdekesen indult, de a vége a túlzott darkulásba ment át és lógott a levegőben.
  Raoul Renier: Az exorcista: Jó kis dark fantasy. Szép lassan kezdem megismerni Renier stílusát, amire úgy tűnik a hosszú leírások jellemzőek, de nekem ezek pont elnyerik a tetszésem.
  Allen Newman: Hősi tettről, dicsőségről…: A Newman által favorizált történelmi fantasykre hajaz a történet, gyönyörűen mutatja be, hogy minden nézőpont kérdése.
  Benjamin Rascal: Hóhérmunka: A Rascalra jellemző humor szinte végig jelen volt. Különösen humoros volt a fejezeteket felvezető brutális véres eseményeket taglaló versek és a valódi események szöges ellentéte. A történet kellemesen vegyes kalandokból épült fel, a vége aztán hozzáilleszkedett az egész kötet hangulatához.
  Norbert Winney: A gonosz arénája: Pár oldalas kis szösszenet, túl sokat ezért nem tudok róla írni, a mondandója átjött.
  Bán Mór: A Füvek Tornya: Kárpáthia világához még nem volt szerencsém, csupán pár nagyon alap dolgot tudtam róla, így ez a történet kiváló betekintésnek bizonyult. Némi háttérismeret valószínűleg nem ártott volna a történet teljes élvezetéhez, de így is jól szórakoztam és kedvet kaptam a többi Kárpáthia-történetre.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!