Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Munchkin 4. - Dobj egy hátast! - (színes)

Munchkin 4 - Dobj egy hátast!

Készleten

Normál ár: 4990 Ft

Kedvezményes ár: 4491 Ft

Részletek

Szaporodnak a szörnyek? Gyűlik a trezsör? A haverok mind hátbaszúratlanok? – Ne türtőztesd tovább magad, inkább…

DOBJ EGY HÁTAST! 

Nagy hősöknek nagyszerű hátasokra van szükségük, hogy azokon vonulhassanak csatába. A nagy munchkinoknak pedig minden szabálytól elrugaszkodott módon nagy erejű hátasok kellenek! Ügess hát be az útvesztőbe a tigris, a sárkány, az óriás mutáns versenyegér (a Narbonic rajzolója, Shaenon K. Garrity vendégművész munkája), a sas… vagy éppen a csirke hátán… Mindegyiknek természetesen bír a Munchkintól már megszokott, teljesen eszement különleges képességgel is.

A tervező, Steve Jackson, és a rajzoló, John Kovalic, a Dobj egy hátast!-ban 112 új lappal gazdagítja a hátbaszúrós, fosztogatós, kéjmámoros-kaszabolós munchkin-mennyországot.

A kiegészítőben feltűnnek fegyverhordozók is, akik erősen hasonlítanak a Super Munchkinban található segédekre (sidekick), illetve a Munchkin Bites! tányérnyalóira (minion), mégis teljesen újak és egyediek! Bővítsd velük a kíséretedet, használd fel különleges képességeiket, és ha kell, áldozd fel őket, csak hogy magadat mentsd! Még jobb ötlet: öld meg valaki más fegyverhordozóját! Az igazi munchkinok is ezt ajánlják!

Megjelenés: 2009.11.20.
Kiadó: Delta Vision
Játékosok száma: 2-6 fő
Korosztály: 9 éves kortól
Játékidő: 60 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Amire számítottam írta Ádám

    Sokat tanakodtam melyik kieget vegyem meg, végül ezt választottam. Sok új szörny, fegyver, tárgy tápoló lap van benne. Izgalmasabba, színesebbé teszi a játékot.
    Régi (nem színes) alapjátékom van; néhány lap leírása eltér az újban (pl.:varázsló bűbáj varázslatához a régibennminden kézben tartott lapot,, ebben csak max 3db kézben tartottat kell eldobni. Legalabb a a kasztok is szélesebb skálán mozognak :) )


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!