Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Doom

Doom

Készleten

14990 Ft

Részletek

A Union Aerospace Corporation (Egyesült Ûripari Vállalat), mely a Föld leghatalmasabb gazdasági társaságának világűrbe nyújtott ökle, titkos kísérletekbe fogott egyik marsi bázisán. Magának a mindenségnek a szövetét kutatva az UAC tudósai olyan felismerésekre jutottak, amelyek mindörökre megváltoztathatják az emberiség létét. De aztán valami szörnyen elromlott…

A Doom® számítógépes játék logója immár nem csak a monitorodon, de nappalid asztalán is feltűnik! A Doom® társasjátékban a játékosok egyike irányítja a démoni megszállók hordáit, amelyek betörtek az UAC marsi bázisára, míg a többiek azokat a magasan képzett tengerészgyalogosokat személyesítik meg, akik nem pusztán a saját életükért, de egyenesen az emberiség megmentéséért harcolnak. A győzelem érdekében az űrflotta katonáinak egyedülálló képességeik legjavát bevetve kell harci osztagaikkal felderíteni a bázis szörnyek járta folyosóit és celláit. Ha elbuknak, a Pokol küldöttei az egész emberi faj vesztét okozzák.

Kapu nyitva - tölts és fohászkodj!

Megjelenés: 2005.11.30.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-4 fő
Korosztály: 12 éves kortól
Játékidő: 60 perc
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Remek játék azoknak aki szereti az ilyen jellegűeket írta Horváth

    A társasjáték remek. Ha a szabályokkal is sikerült megbarátkozni, akkor jó pár órát el lehet vele tölteni pillanatok alatt.
    DE! A kockák minősége borzalmas. A festék (minták és szimbólumok) lekopik róla! Egy ilyen játéknál igazán lehetett volna a mintákat beleégetni vagy belemarni a kockába és nem olyan festéssel rögzíteni ami testhőmérsékletlen oldódik. :\

  2. Iszonyatosan jó! írta ThomTech

    A játék hatalmas élményt adott! Nagy odalent rajongó vagyok többek között úgyhogy számomra ez egy kötelező darab volt. A Rettegés Arkhamban az egyik kedvenc társasjátékom, és mindig is érdekelt milyen lenne ha nem kártyából jönne a gonosz, hanem valaki irányíthatná az eseményeket. Na az odalent, és a Doom pontosan ez a kategória! Nagyon gyönyörű kivitelezés, jó küldetések. Egy dolgot sajnálok. A szabályban írtak egy bónusz küldetés füzetről ami elvileg erről az oldalról letölthető, de soha sem találtam meg :/ Remélem a kiegészítőt is megcsinálják, mert angol nyelven se találtam meg sehol :( Aki teheti vegye meg! Az egyik legjobb árértékarányos játék. És ha az ember kifesti, sokat növel az élményen!


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!