Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Drakula dühe

Drakula dühe

 • Drakula dühe
 • Drakula dühe

Készleten

Normál ár: 14990 Ft

Kedvezményes ár: 13491 Ft

Részletek

Társasjáték a klasszikus rémtörtének aalpján (Stephen Hand játéka)

Ó, legdrágább férjem, mily jól ismered ellenségünk kegyetlenségét és hatalmát! - Mina HArker Jonathan Harkernek szóló leveléből, 1898

Közel egy éve már, hogy társaiddal városról városra utazva, az egész kontinensen át követitek a vámpírgróf nyomát – a gonosz kézjelére bukkanva szinte mindenütt. Számtalan rémálomba illő jelenséggel szembesülhettetek idáig: farkasokkal, zsiványokkal, denevérek felhőivel, sorvasztó kórokkal és még rettentőbbekkel. Ám Drakulának mindig sikerült elmenekülnie… …egészen mostanáig.

Magatok előtt az úton látjátok a gróf fekete hintaját, de a nap már a látóhatár felé hajlik. Ha nem iparkodtok, leszáll az éj, és ő ismét kicsúszik a kezeitek közül…

A Games Workshop által megjelentetett világhírű társasjáték, a Drakula dühe jelen kiadásának történései 1898-ban esnek meg, nyolc évvel a Bram Stoker klasszikus regényében leírtak után. A játékosok egyike Drakulát alakítja, aki titokban szervezi élőhalott birodalmát, míg a többiek – a vadászok – a gróf nyomát követve próbálnak egyszer s mindenkorra véget vetni a gonosz mesterkedéseinek!

Megjelenés: 2009.11.04.
Kiadó: Delta Vision
Szabálykönyv: Link
Játékosok száma: 2-5 fő
Korosztály: 10 éves kortól
Játékidő: 2-3 óra
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

 1. Játékismertető írta geekz.blog.hu

  "A Drakula dühe egy őrült hajsza, ami a kezdetektől fogva izgalommal teli, és atmoszférája is azonnal átélhető. Ha éppen te vagy a vadász, az első nyom feltárását követően eluralkodik rajtad a harci láz, és egyetlen célod az lesz, hogy megtaláld, és kicsináld a rohadékot. A gróf esetében pedig briliáns ahogy minden egyes nyom felfedésével egyre jobban szorul a kötél a nyakad körül, nem beszélve arról, amikor a farkasformát a rejtőzködésre játszod ki, a csapat pedig azon kezd el tanakodni, hogy mennyi helyen is lehetsz két lépés távolságra, te pedig ugyanott csücsülsz, ahol voltál addig is, és meg próbálod elfojtani belülről feltörő kuncogásod. A feszültség végig tapintható marad és minden játék más és más, attól függően ki hogyan dönt az üldözés eufóriájától elbódulva, vagy a vér szagától vezérelve. A körülményektől függően akár három-négy órát is eltarthat egy játék, de olyan is előfordult már, hogy az első nappali találkozás alkalmával sikerült megölni a vérszopót. Minden szempontot figyelembe véve a Drakula dühe egy fantasztikus játék, és haladó társasozók vagy Drakula fanatikusok háztartásából nem hiányozhat. "

  Teljes ismertető: http://geekz.blog.hu/2011/12/02/drakula_duhe

 2. Játékismertető írta Index.hu

  "Az elején le kell szögeznem, hogy a Drakula dühe a leghangulatosabb és legaddiktívabb magyar nyelven is hozzáférhető társasjáték. Itt nem a másik földbe gyalulásával nyerünk, hanem összefogással és jól átgondolt kooperatív taktikákkal kell együtt legyőzni a rettegett vámpírt (ebben a műfajban egyedül az Arkham hozza ugyanezt a szintet)."

  Teljes ismertető:
  http://index.hu/kultur/eletmod/2010/07/25/drakula_grof_szegeden_is_gyilkolt/

 3. Játékismertető írta LFG.hu / antiserver

  "Az összkép ami kialakult bennem a Drakula Dühéről abszolút pozitív. Mindent elárul, hogy az egyetlen vontatottabb része a játéknak az a 30 másodperc, amikor a játékosok arra várnak, hogy Drakula eldöntse, hová kíván lépni. Persze jogosan lehet mondani, hogy ebben az árkategóriában már elvárható egy társasjátéktól, hogy úgymond “megérje a pénzét”, ám a Drakula Dühe ennél jóval többet nyújt. Szinte végtelen számú újrajátszhatóságot, és másodperc hosszúságúnak tűnő órákat."

  Teljes ismertető és videó bemutató az LFG.hu-n:
  http://lfg.hu/40817/ismerteto/drakula-duhe-tarsasjatek-video-ismerteto/


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!