Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Antológia: Ellenérdek

Ellenérdek

Készleten

Normál ár: 2198 Ft

Kedvezményes ár: 1868 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A Felügyelet állam az államban, mindenhez köze van: betömi az igazságszolgáltatás réseit, a politikusok körmére néz, kémkedik, felderít, elemez, megelőző csapást mér, ha kell. Legújabb feladata az `ember` nevű ellenség alapos vizsgálata; számos ügynök, egy teljes Központ foglalkozik velük, hogy minél előbb és minél gyorsabban győzelemmel fejeződjön be az ellenük vívott háború. Úgy tűnik, a Felügyelet - s vele a tnop faj - ereje teljében, hatalma csúcsán van, ám mintha nem működne már úgy minden, ahogy régen...

Pnak, a fiatal ügynök kénytelen rájönni arra, hogy nem is olyan könnyű meghatározni, ki az ellenség s ki a barát, ha egyáltalán van különbség a kettő között. De ki ellenőrzi a Felügyeletet, ha az önmaga ellen fordul?

Az Ellenjátékban megismert világban játszódó önálló regényben az emberiséget egy másik faj szemszögéből láthatjuk; a fordulatos események mögött pedig felsejlik, hogy a tnopok nem is annyira idegenek, az emberek pedig nem is annyira emberiek, mint azt gondolnánk.

A. Taylor Crabe címadó regénye mellett Kyra Potter és Peter Sanawad egy-egy kisregénye, valamint Kim Lancehagen, Chuck Palmer, Norbert Winney és Onsai novellái nyújtanak meghökkentő és elgondolkodtató szórakozást.


A. Taylor Crabe: Ellenérdek
Norbert Winney: Kísérleti program
B. Onsai: A fajellenőr
Chuck Palmer: A lány a ponchóban
Peter Sanawad: Hoffman horrormeséi
Kim Lancehagen: Megölni egy sci-fi írót
Kyra Potter: A Diogreni Szövetség

 

Megjelenés: 2010.11.20.
Kiadó: Cherubion
Szerző: Antológia
Nyelv: Magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!