Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ed Greenwood: Elminster a Pokolban

Elminster a Pokolban

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

A szülőföldjén szinte már isten, ám amikor az ősi gonosz a Kilenc Pokol mélyére taszítja, ő sem több egy elveszett léleknél.
Elminsternek – Árnyasvölgy Bölcsének, Mystra Kiválasztottjának – élete legádázabb harcát kell megvívnia, hogy életben maradjon, elmenekülhessen, megőrizze a józan eszét, miközben a Pokol összes teremtménye felsorakozik ellene.

Megjelenés: 2002.10.23.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Ed Greenwood
Fordító: Vitális Szabolcs
Borítófestő: Matt Stawicki
Terjedelem: 304 oldal
ISBN szám: 963 9474 12 6
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Elminster kíntörténete kínosan gyenge lett. Még a közepest sem nagyon éri el. 2-es. írta Darth Revan

    A fülszöveget elolvasva az volt az első gondolatom, hogy ez lesz a legjobb Elminster regény. Sajnos nem így lett. Sőt, azt kell mondanom, hogy ez volt eddig a legrosszabb Forgotten Realms regény, amit eddig olvastam. Elminster egy Nergal nevű főördög fogságába esett és az egész könyv szinte másról szem szólt, mint, hogy Nergal turkált Elminster emlékei között. Az egyik legfontosabb negatívum, az a brutalitás teljesen céltalan, felesleges, elcsépelt és unalmas ábrázolása. Az emlékképek össze-vissza követik egymást, és még a könyv elején lévő összesített lista sem segít kiigazodni mindig bennük. Volt amikor nem tudtam megkülönböztetni, hogy most a jelenben vagyunk-e, vagy egy újabb emlékképben. A pozitívum, hogy voltak élvezetes emlék-jelenetek, és kitekinthettünk Elminster szövetségeseire és barátaira is. Talán, ha az emlékek történetei egy novelláskötetet alkottak volna, akkor jobban működött volna ez az egész.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!