Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ed Greenwood: Elminster megkísértése

Elminster megkísértése

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

"Hogyan kísértesz meg egy főmágust, akinek megvan mindene… hatalom, viszonylagos szabadság és egy istennő szerelme, mindazon csillogó trófeák mellett, melyeket az övére akasztva hordhatna… hogy a sötét utak és tettek felé forduljon? Nos, ajánlj fel neki isteni létet, természetesen."
Halivon Tharnstar, pap
Egy vak varázslónak mondott mesék

"Az vagyon megírva, hogy Elminster elbukott a próbán, Mystra elpusztította, majd helyére állított valakit, aki Athalantar utolsó hercegének arcát és nevét viseli. Mások szerint Elminster megőrült és ma is eszét vesztetten járja tovább Faerűn földjeit. Szintén más állítások szerint kiállta a próbát, elfordult az istenné válás lehetőségétől, amely megadatott neki. Szerintük így vált azzá a bölcs, de természetellenes lénnyé, aminek ma nevezhetjük…"
Antarn, a bölcs
A faerűni főmágusok halamásnak nemes történetéből

Megjelenés: 2002.06.19.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Ed Greenwood
Fordító: Habony Gábor
Borítófestő: Todd Lockwood
Terjedelem: 336 oldal
ISBN szám: 963 8628 01 4
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Egy fantasztikus könyv volt, melyre még sokáig fogok emlékezni. Ötös. írta Darth Revan

    A sorozat harmadik kötetében nagyot ugrunk előre az időben. Myth Drannor-t már utolérte legendás végzete. Elminster egy olyan világban ébred, ahol már mindenki halott, akit szeretett, kivéve persze Mystra istennőt.. Hősünk hatalmas varázserővel bír és ez együtt jár bizonyos kísértésekkel. Mindig is kíváncsi voltam, vajon Elminster milyen próbák elé került az évek során. A könyv gyakorlatilag útkereső, illetve sorskereső könyv. Elminsternek ellen kell állnia a békés letelepedés, a hatalom, a gazdagság és az isten erő kísértéseinek. Közben rengeteg új ellenséget és barátot szerez. Elsősorban a főszereplőn van a hangsúly, de nagyobb képet kapunk a varázslók világáról is.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!