Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Ed Greenwood: Elminster Myth Drannorban

Elminster Myth Drannorban

Készleten

Normál ár: 2990 Ft

Kedvezményes ár: 2542 Ft

Részletek

Még a dicsőséges elf város, Cormanthor idejében történt mindez, amikor a Középföldek barbároknak adtak otthont, sárkányok uralták az eget és az elfek nem bíztak senkiben. Varázslók és harcosok egyformán pusztítással fenyegették saját népeiket a dicsőséget erőszakosan kutató, de meddő kalandjaikkal.

Ekkoriban történt, hogy Elminster Cormanthorba vezéreltetett, a Dal Tornyába, ahol Eltargrim volt az Uralkodó. Tizenkét nyarat töltött ott, majd még többet és sok hatalmas mágustól tanulta ki a Művészetet. Megtanulta érezni a mágiát és hogyan irányítsa azt akaratával... Feljegyezték azt is, hogy amikor Mythal megszületett és Cormanthorból Myth Drannor lett, Elmonster azok között volt, kik a hatalmas mágiát a város köré szőtték.

Megjelenés: 2002.03.21.
Kiadó: Delta Vision
Szerző: Ed Greenwood
Fordító: Habony Gábor
Borítófestő: Ciruelo Cabral
Terjedelem: 288 oldal
ISBN szám: 963 8620 73 0
Kötés: kartonált
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.

  1. Egy élvezetes és hangulatos olvasmány. 5-ös. írta Darth Revan

    Ed Greenwood: Elminster Myth Drannorban.

    A folytatás már sokkal jobbra sikerült, mint az előző kötet. Elminster Mystra parancsát követve ezúttal a legendás Cormanthorba, az elfek birodalmába látogat el, azért, hogy tanuljon és részt vegyen valami fontosban. Cormanthor hatalmas és csodás, a leírások fantasztikusan megelevenítik. Az elfek világa tele van cselszövéssel és ármánykodással. Az Uralkodó meg akarja nyitni a birodalmat a többi faj előtt is, mások tiltakoznak ez ellen. Az alapsztori tartalmaz több csavart is, melyek kellően megdöbbenthetik az olvasót. A könyv ezúttal is bővelkedik látványos varázspárbajokban. A karakterek érdekesebbek és összetettebbek. Egy élvezetes és hangulatos olvasmány. 5-ös.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!