Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Előkészületben

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

16 termék

Oldal:
 1. 1
 2. 2
 1. Őrült Lajos király két kastélya között

  Őrült Lajos király két kastélya között

  Normál ár: 16990 Ft

  Kedvezményes ár: 12743 Ft

  A király kastélyt akar! Világhírű építőmester vagy, akit Őrült Lajos király kért fel arra, hogy tervezz számára kastélyokat. Az ilyen jelentős projektek azonban egynél több ember szakértelmét igénylik, ezért hát minden beruházásra párban egy másik építőmesterrel kaptok megbízást, hogy együttesen alkossátok meg a grandiózus terveket. Vajon a terveid és együttműködési készséged elegendőnek bizonyul-e ahhoz, hogy te építsd fel a világ leglenyűgözőbb kastélyait?


  Az Őrült Lajos Király Két Kastélya Között egy lapka-választós játék, melyben minden lapka egy kastély egy helyisége. A bal oldaladon ülő játékossal együttműködve dolgozol, hogy megalkossatok egy kastélyt, valamint a jobb oldaladon ülővel, hogy megépítsetek egy másik kastélyt. Minden fordulóban kiválasztasz két lapkát a kezedből, felfeded őket, majd a partnereiddel egyeztetve lehelyezel egy-egy kiválasztott lapkát a két kastélyodba.
  A játék végén minden kastély pontokat kap. A saját végső pontszámod a két kastélyod közül az alacsonyabb pontszámú lesz, és a legmagasabb pontszámot elérő játékos nyeri meg a játékot. A győzelem megszerzéséhez meg kell osztanod figyelmedet csakúgy, mint az odaadásodat a két kastély között.

  További információk
 2. Petrichor

  Petrichor - magyar változat

  Normál ár: 18990 Ft

  Kedvezményes ár: 14243 Ft

  A  Petrichorban  egy felhő  vagy.  Az időjárás  segítségével  igyekszel  a  leggazdagabb  termés  előidézőjévé  válni.  Ami  könnyű  feladat  lenne,  ha  a  többi  felhő  nem  ugyanerre  törekedne!  Ezért  készülj  rá,  hogy  ravaszkodnod  kell  fent  az  égen,  hogy  átverd  és  lefőzd  a  barátaidat,  és  így  te  legyél  a legfőbb felhő!.

  További információk
 3. Petrichor: Virágok kiegészítő

  Petrichor Flowers

  Normál ár: 5990 Ft

  Kedvezményes ár: 4493 Ft

  Petrichor: Flowers kiegészítővel az alapjáték már 5 fővel is játszható, emellett 3 új mezőlapkát is tartalmaz.

  További információk
 4. Petrichor + Virágok kiegészítő (csomag)

  Petrichor + Flowers kiegészítő - magyar változat

  Normál ár: 24980 Ft

  Kedvezményes ár: 17990 Ft

  Petrichor alapjáték és kiegészítő egyben.

  További információk
 5. Scythe - A Fenris felemelkedése

  Scythe - A Fenris felemelkedése

  Normál ár: 18990 Ft

  Kedvezményes ár: 14990 Ft

  Birodalmak emelkedtek fel és buktak el a Világháború nyomán, és Európa egy új korszak küszöbéhez érkezett. A gazdaság dübörög, a morál az egekben, a védelem erős. A vidékről érkező jelentések említenek ugyan különös világító szemű katonákat, de azok távol vannak és ártalmatlannak tűnnek.

  A Scythe: A Fenris Felemelkedése, a Scythe kiegészítő trilógiájának befejező darabja, két különböző opciót kínál a játékosok számától függetlenül (1-5 játékos a Scythe esetén; 1-7 játékos, ha rendelkeztek a Hódítók a Messzeségből kiegészítővel):

  Kampány

  (8 játék): A Scythe története egy 8 epizódos kampánnyal folytatódik és ér véget. Jóllehet a kampány tartogat meglepetéseket, modulok megnyitását, és végleges elemeket, bármikor visszaállítható és újrajátszható.

  Moduláris

  (11 modul): A kampány helyett — vagy utána — A Fenris Felemelkedése új moduljai a játékosok igényeihez igazítva tetszőleges kombinációban használhatók. Tökéletesen kompatibilisek a Scythe valamennyi kiegészítőjével, és van köztük egy teljes kooperatív modul is. Noha az egyes epizódok és modulok pontos leírását rejtve hagyjuk (a játékelemek többségét 5 titkos doboz és 6 kinyomótábla tartalmazza), a kiegészítő játékelemei tartalmaznak egy többepizódos részletes szabálykönyvet, 13 műanyag figurát, 62 fa jelzőt, 2 egyedi kockát, 25 lapkát és 100+ karton jelzőt.  További információk
 6. Én kicsi kaszám

  Én kicsi kaszám

  Normál ár: 15990 Ft

  Kedvezményes ár: 12792 Ft

  Pomme Királysága a 7 állatkirályság koronaékszere, és ropogós piros almái, mágikus drágakövei utáni sóvárgás tárgya. A legkülönfélébb állatokkal találkozhatsz ott, akik mind harmóniában élnek egymással. A 7 királyság minden évben elküldi a legrátermettebb Kalandor testvérpárját, hogy vegyenek részt a Szüreti Bajnokságon. Amelyik királyság elsőként szerez meg 4 trófeát, Pomme új uralkodójává koronázzák.

  Az Én kicsi kaszám egy versengős családbarát játék, melyben minden játékos 2 állat figurát irányít kalandozásai során Pomme Királyságában. A játékosok 4 trófeát igyekeznek megszerezni az elérhető 8 kategóriában, miközben Mozgást, Keresést vagy Készítést választva fordulókat hajtanak végre. Ezek az akciók lehetővé teszik, hogy a játékosok növeljék a barátságukat és a pitéjük számát, fejlesszék akcióikat, küldetéseket teljesítsenek, varázsigéket tanuljanak, drágaköveket és almákat szállítsanak Szabadvára Kastélyába, és olykor még egy pitecsatába is keveredhetnek. Az Én kicsi kaszám egyes mechanizmusait Jamey Stegmaier nagysikerű Scythe játéka inspirálta.

  További információk
 7. M.A.G.U.S. Kényszerű szövetség

  Kényszerű szövetség - MAGUS kártya kétjátékos kezdőkészlet

  4500 Ft
  Pyarron Az emberiség egyik legdicsőbb bástyája, a tudás déli központja, a civilizáció egyik oszlopa. Még két évtizede sincs, hogy újjá kellett építeni, mert egykorvolt büszke városát elpusztította egy gonosz hatalom, egy irigy, kíméletlen erő. Egy erő, melynek neve: Krán. Krán A Kosfejes Ranagol birodalma, a gonoszság földje, ahol csak egy erény létezik: a hatalom. Aki elég erős, elég okos vagy elég ügyes, az lehetőséget kap a felemelkedésre, ha pedig nem – elpusztul. Elpusztul, és senki sem fog sírni utána, hisz az életre sem volt méltó. A nemes Pyarron, és a démoni Krán most azonban kénytelen egymással szövetkezni, hogy megállítsák a testet öltött amund istent, Amhe-Ramunt. De képesek-e együttműködni, és felülemelkedni az ősi ellentéteken? Rajtad áll. További információk
 8. M.A.G.U.S. Összefogás az iszonyat ellen

  Összefogás az iszonyat ellen - MAGUS kártya kétjátékos kezdőkészlet

  4500 Ft
  Shadon Domvik, a Hétarcú isten híveinek hazája. Lakói mély vallásossággal és szigorú erkölcsök szerint élik mindennapjaikat, hiszen tudják, hogy bár Domvik a jóság forrása és a Gyógyító, de közben ő a Fekete Angyal és az Eretnekek ostora is. Gorvik Egy renegát shadoni Domvik-pap alapította ezt a bűnnel fertőzött országot, és vezette a gonosz Ranagol, a Kosfejes istenség hitére. Itt az élet kioltása nem bűn, hanem a természet rendjének része. Lakossága heves, ingerlékeny nők és férfiak gyülekezete. A kegyes Domvik és a kegyetlen Ranagol híveinek most mégis össze kell fogniuk, hogy visszaszorítsák az amundok egyre erőteljesebb előrenyomulását. De képesek-e együttműködni, és felülemelkedni az ősi ellentéteken? Rajtad áll. További információk
 9. M.A.G.U.S. Kétjátékos kezdőkészletek

  MAGUS kártya kétjátékos kezdőkészletek

  8000 Ft
  A Kényszerű szövetség és az Összefogás az iszonyat ellen MAGUS kétjátékos kezdőkészletek gyűjtői kiadása, díszdobozban, szabálykönyvvel és dobókockával. További információk
 10. Lords of Hellas (magyar nyelvű változat)

  Lords of Hellas (magyar nyelvű változat)

  Normál ár: 35000 Ft

  Kedvezményes ár: 28000 Ft

  A Lords of Hellas pörgős, területfoglalós játék kalandelemekkel 1-4 játékos számára. A játék Hellász sötét korában, a rejtélyek leplébe burkolózó időszakban játszódik. Ez az egyedi közeg, ahol a klasszikus görög mitológia ötvöződik sci-fi elemekkel, csodálatos, esztétikus környezetet teremt figuráival, pompás 2D-s illusztrációkkal és egyéb tartozékokkal. A játékosok mindegyike egy-egy egyedi hőst irányít, és egymással versenyeznek a többféle módon elérhető győzelemért: a klasszikus területfoglalástól kezdve a kalandjellegű szörnyvadászatig. • 90 kiváló minőségű műanyag figura • 137 kártya • Kartontérkép • 136 egyéb tartozék • Egyjátékos modul „Minél többet játszom a játékkal, annál jobban szeretem. Abszolút fenomenális játék” – The McGuire review „Ami hihetetlenül klassz, és amit ez a játék nagyon tud, az a szörnyek elleni harc... igen eposzi!” – Board Game Replay „Az emlékművek egyszerűen lenyűgözőek, valósággal uralják a játéktáblát, amint felkerülnek.” – Beasts of War let's play „Nem azt érezzük, hogy ez egy sima területfoglalós játék, mivel annyi különböző végjáték-feltétel lehetséges.” - Man vs Meeple További információk

Rács  Lista 

Csökkenő irány beállítása

16 termék

Oldal:
 1. 1
 2. 2