Üdvözlünk a Delta Vision kiadó honlapján!

Kosár

Skip to Main Content »

Legendák - Feketerendi lovagok

Legendák - Feketerendi lovagok

Készleten

Normál ár: 3990 Ft

Kedvezményes ár: 3392 Ft

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket!

Részletek

A Kiválasztottak M.A.G.U.S. kártyajáték tizenkettedik kiegészítőjeként két különböző témájú pakli jelent meg 2009. április 18-án "Legendák" néven. Minden Legendák kiegészítő 43 lapot tartalmaz, és egyet csomagot kibontva máris egy játszható, kész paklit kapsz!

Mindegyik csomag 7 egyedi, 14 átlagos, és 22 gyakori lapot tartalmaz. Ezek közül minden gyakoriságból 3-3 lap fix, a többi lap véletlenszerűen kerül bele a csomagokba, tehát minden csomag egyedi lesz. Kezdőknek, újrakezdőknek egyaránt ideális.

Dequator Marses, Ynev világának leghíresebb költője; ugyanakkor egy rettegett, és titkos tagokból álló lovagrend vezetője. Ezúttal nem portyázásra, fosztogatásra, hanem nyílt harcra szólítja fel híveit, akik soha nem látott fekete seregként lepik el a tartományokat. Ki az igazi ellenség? Egyedül csak ő tudja, amíg seregei élén meg nem küzd a legnagyobbakkal. Ez a harc kétesélyes. Rajtad múlik, győzelmet aratnak-e a feketerendi seregek, vagy a nagy Marses, és csapatai vesztesen vonulnak vissza rejtekükbe.

Megjelenés: 2009.04.18.
Kiadó: Két Mágus
Nyelv: magyar

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.


Értékelje a terméket!

Csak regisztrált felhasználók írhatnak értékelést. Kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon!